Piehursson Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 pisałem już dużo wcześniej - jeśli chcesz mieć 100% pewność, że kupujesz oryginał to zamawiasz tylko i wyłącznie na foxoffer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hps Napisano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Pytanie - czy tylko mi SJ4000 nagrywa video do 35:51 minut a potem kręci kolejne? W Cycling recording nawet nie ma takiej opcji, wtf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mistralex Napisano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 prawdopodobnie zwiazane jest to z formatem karty, czyli FAT32. pliki moga miec max okolo 3,7GB, wiec jesli nagrywasz w 1080p to akurat bedzie okolo 35min.na NTFS mozna wieksze pliki zapisywac, ale prawdopodobnie kamera nie obsluguje tego formatu (nie, nie sprawdzalem, jeszcze nie mam kamery ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hps Napisano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Ah, tuman ze mnie... Kompletnie o tym zapomniałem, dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksz4321 Napisano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Mnie się udało kupić oryginał w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiater Napisano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 To pochwal sie gdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksz4321 Napisano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Nie wiem czy wolno mi wrzucać linka. Najwyżej na priv napiszę. W kamerce mam polskie menu. Obudowa jest zgodna z tą prezentowaną na Foxoffer, dodatkowo dostałem 2 baterię oraz ładowarkę samochodową i uchwyt na szybę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasz Napisano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 wrzucilibyście jakieś filmiki z tych kamerek SJ4000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiater Napisano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Nie wiem czy wolno mi wrzucać linka. Najwyżej na priv napiszę. W kamerce mam polskie menu. Obudowa jest zgodna z tą prezentowaną na Foxoffer, dodatkowo dostałem 2 baterię oraz ładowarkę samochodową i uchwyt na szybę Śmiało wklejaj link Pytanie do reszty. Polskie menu jest w każdej kamerce czy to kwestia aktualizacji oprogramowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksz4321 Napisano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Menu polskie to raczej opcja aktualizacji oprogramowania. Moje jest akurat z 20140707 i ma język polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VxeR Napisano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Czyli w FoxOffer jest najlepiej kupować? Ja kupuje w najbliższym czasie SJ4000 ale już z logiem SJCAM .. Bo jest jeszcze strona sjcam.com i tam nwm dlaczego nie da się kupić akurat tej :/ Jeszcze jedno pytanko, ile dni średnio idzie przesyłka z tego FoxOffer, i ten ich sklep jest w Chinach czy USA czy jeszcze gdzieś indziej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiater Napisano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 (edytowane) http://vat19.pl/pl/kamerki-sportowe/167-sj4000.html Korzystał ktoś z tego sklepu? Opini na necie zero, gość się reklamuje na różnych forach motocyklowych. Link podesłał mi ksz4321 Edytowane 4 Sierpnia 2014 przez wiater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksz4321 Napisano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 (edytowane) Jest jeszcze jedna wersja tej kamerki sjcam - inny napis i inne pudełko - z info wynika, że ten wygląd został opatentowany - hardware jest takie same - zmienony jest firmware kamerki. Właśnie o niej wspomina Vxer. Edytowane 4 Sierpnia 2014 przez ksz4321 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VxeR Napisano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 ksz4321 to jest poprostu nowszy model, żeby trudniej było podrobić, jest to bardzo dobry krok bo mają logo i strone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpeedCam Napisano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Witam ! Jak ta kamerka daje sobie radę po dłuższym czasie użytkowania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mistralex Napisano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 gdzie zamawiać? w tej chwili chyba najlepiej tu:http://www.sjcam.com/en/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VxeR Napisano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Mistralex tam sie SJ4000 nie da zamówić właśnie nwm dlaczego. Najlepiej na FoxOffer! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpeedCam Napisano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 (edytowane) Ktoś kto kupował na FoxOffer może napisać ile mniej więcej trzeba czekać na przesyłkę ? I jeszcze jakich kart Micro SD używacie ? Edytowane 4 Sierpnia 2014 przez SpeedCam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hps Napisano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Gdyby ktoś chciał SD-28 czyli podzespołowo to samo co SJ4000 tyle że z innym oprogramowaniem to odsyłam do komisu No i wys. z Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiater Napisano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Ja dziś zamówiłem z foxoffer.com: - SJ4000 - 2 dodatkowe baterie (w sumie mam 3) - karte transcend class 10 32gb - kabel av - zestaw samochodowy - ładowarke stacjonarną do baterii http://www.foxoffer.com/desktop-battery-charger-for-sj4000-action-camera-p-709.html - monopod http://www.foxoffer.com/monopod-with-adapter-for-gopro-hero-3-2-1-and-sj4000-p-738.html Płaciłem paypalem wyszło 532,94 zł brutto. W Polsce lepszej oferty nie znajdziemy, a przynajmniej mamy pewność ze oryginał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaAbes Napisano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 (edytowane) Są jakieś różnice między ta starszą wersją SJ4000 a SJCAM ? poza oczywiście jakimiś względami estetycznymi bardziej chodzi mi o różnice w jakości dźwięku czy obrazu lub może nowe funkcje ? póki co chyba nie ma jeszcze jej w sprzedaży a przynajmniej mi się nie udało nigdzie znaleźć w Polsce nawet zamawiając z Foxoffera jak wygląda kwestia gwarancji ? Edytowane 7 Sierpnia 2014 przez SebaAbes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk77 Napisano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Witam, Także przymierzam sie do zakupu tej kamerki z nowym pudłem i logo. Zastanawiam się czy warto kupować tą kartę 'Transcend Class 10 32GB' za prawie 30$, gdzie w Polsce można kupić dużo taniej? Czy przy zamówieniu to podana jest cena końcowa czy trzeba doliczyć jakieś cło? No i ile dni idzie przesyłka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaAbes Napisano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Masz namiary gdzie mozna kupic ta kamerę w Polsce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk77 Napisano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Masz namiary gdzie mozna kupic ta kamerę w Polsce ? W Polsce nie będę kupował, wielu się nadziało na podróbę z allegro. Zamierza kupić na foxoffer.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 8 Sierpnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Temat zamknięty ze względu na duży spam przez jeden z polskich sklepów oferujących kamerę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi