Fenrir Napisano 9 Maja 2014 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 (edytowane) Witam, szukam kogoś kto miałby dla mnie ofertę pracy w pisaniu tekstów/artykułów/poradników/recenzji. Mam doświadczenie w pisaniu tego typu rzeczy, osobiście zajmuje się pisaniem wierszy/opowiadań. Nie popełniam żadnych błędów językowych, w tym błędów merytorycznych, błędów składniowych i tym podobne. Praca może być na zlecenie lub tymczasowa, stawka której bym oczekiwał to 15zł za tekst w granicach 1000-1300 znaków, wycena oczywiście zależy od kryteriów. Mogę zajmować się pisaniem tekstów na każdy temat oprócz fizyki, chemii, mechaniki - na tym się po prostu nie znam Edytowane 9 Maja 2014 przez Fenrir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Centek Napisano 9 Maja 2014 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Zobacz ten temat i próbuj http://www.forumrowerowe.org/topic/154598-cala-polska-zdalnie-copywrighter-osoba-piszaca-opisy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoomek Napisano 11 Maja 2014 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Znam trochę polski rynek usług copywriterskich i obawiam się, że takich stawek nigdzie nie dostaniesz. Doświadczony copywriter może liczyć na ok. 4-5 zł za 1000 znaków (dwukrotnie więcej, jeśli piszesz po angielsku) i to pod warunkiem, że ma zlecenia bezpośrednio od klientów. Bez doświadczenia to ok. 2 zł za 1000 znaków. Oczywiście jeśli piszesz szybko to w ciągu godziny spokojnie można wysmażyć 8000 - 12000 znaków, ale trzeba mieć do tego duże samozaparcie. Jeśli nie masz jeszcze doświadczenia i własnych klientów możesz spróbować swoich sił w textmarket.pl lub textbookers.com - w obu przypadkach to sprawdzone, wypłacalne firmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quescik Napisano 14 Maja 2014 Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Hej, sprawdź oferty online np http://praca.anonse.pl/ znajdziesz tam wiele ofert, jednak jak pewnie wiesz pisząc tutaj nie łatwo znaleźć dobrą ofertę pracy. Myślę że należy się nie poddawać, ponieważ w końcu znajdziesz coś dobrego ja aby w końcu namierzyć firmę musiałem przejść po 6 innych nie przyjemnych pracodawcach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi