JWO Napisano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 Dwa tygodnie temu dojechałem do Jangcy na północy, teraz na poludniu do Hangzhou Bay. Pozostaje jeszcze punkt styku Jnagcy i Hangzhou Bay na wschodzie, tylko że to 160km. Mam nadzieje że za 2 tygodnie się uda. Jak będzie pogoda. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krism4a1 Napisano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 Okolice Szczecina, wiatr czołowy, dużo piachu... żona mnie wyprzedziła. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2020 @JWO Taka mała prośba, więcej krajobrazu, mniej roweru w kadrze. No i może coś bardziej charakterystycznego dla miejsca? Np. ostatnie zdjęcie przedstawia rower na falochronie. Na pewno da się coś ciekawszego ustrzelić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2020 2 minuty temu, zekker napisał: @JWO Np. ostatnie zdjęcie przedstawia rower na falochronie. Na pewno da się coś ciekawszego ustrzelić Racja, trzeba się bardziej przylożyc. Tak nawiasem mowiąc to co mi się wydaje banalne (ze względu na długi pobyt tutaj), może być interesujące na forum. I odwrotnie. Obiecuje poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2020 Pojechałem na północ, a tam Jangcy, pojechałem na połódnie, a tam Hangzhou Bay, więc pojechałem na wschód (tam musi być cywilizacja), a tam początek Pacyfiku (Morze Połódniowo-Chińskie), ale żeby nie był to rower na falochronie, więc zdjęcie "jak to z ryżem było" a tak nawiasem mówiąc, czy zabieracie swoje lustrzanki (jak ktoś ma) na wycieczki? Chce wam się po 100km wyciągać i robić zdjęcia? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martini81 Napisano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2020 Czy takie może być? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2020 IMO nie: "nie wklejamy zdjęć prezentujących tylko rower ( od tego są inne działy) ". W dniu 14.06.2020 o 08:01, JWO napisał: a tak nawiasem mówiąc, czy zabieracie swoje lustrzanki (jak ktoś ma) na wycieczki? Chce wam się po 100km wyciągać i robić zdjęcia? Od jakichś 10 lat jak dorobiłem się swojego aparatu, to tak jeżdżę z aparatem (wcześniej też się starałem ale nie zawsze był dostępny). Od roku z bezlusterkowcem (na początku z dwoma obiektywami ale koniec końców nie chciało mi się ich przepinać i teraz mam jeden z szerokim zakresem ogniskowych), wcześniej kompakty. Czasem zrobię tylko kilkanaście lub nawet wcale, innym razem i koło setki wyjdzie. To czy chce się wyciągnąć aparat, to bardziej kwestia czy coś wpadnie w oko i jak się ciśnie, a nie samego zmęczenia. Poza tym fotostop, to nie zatrzymanie się ze zmęczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 Bezlusterkowiec jest jakąś opcją, ale ja już systemu nie będę zmieniał. Targanie lustrzanki z obiektywami nie bardzo ma sens. Kompakt to w zasadzie to samo co telefon, brakuje tylko dlugiego obiektywu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 Są adaptery, które w obrębie tej samej marki powinny wspierać wszystkie funkcje obiektywów. Między różnymi też są ale jestem mniej pewny jak ze współpracą elektroniki to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Medlov Napisano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2020 Glacensis Kłodzko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xms Napisano 8 Września 2020 Udostępnij Napisano 8 Września 2020 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 30 Września 2020 Udostępnij Napisano 30 Września 2020 Dziewicza przejażdżka na stalówce mojej Białki (ok. Jeziorek na Podlasiu). Krew i pot w piach, tak to wyglądało. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariush19 Napisano 2 Października 2020 Udostępnij Napisano 2 Października 2020 To mój pierwszy post, cześć z okolic Działdowa:-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 2 Października 2020 Udostępnij Napisano 2 Października 2020 Dzień dobry z twierdzy Malbork - o której istnieniu mało kto wie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 2 Października 2020 Udostępnij Napisano 2 Października 2020 Z zeszłego roku. Green Velo, miejscowość Tolkmicko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jovanna Napisano 30 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 (edytowane) w lesie jest najlepiej! dlatego ja lovelas. szczególnie mój - brudzeński park krajobrazowy. i nastała światłość! i nastała światłość! Edytowane 30 Listopada 2020 przez jovanna 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanMarcinPL Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Zjazd z góry Radunia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanMarcinPL Napisano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2020 Polna Góra, w tle Ślęża 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra Napisano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 Na Maćkówkę k. Nowego Sącza 37km/1245m przewyżki. Sezon 2021 rozpoczęty? - tak. Pogoda piękna? - tak. Gleba na lodzie zaliczona? - tak. Żebro złamane? - oby nie Boli? - jak cholera. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 55 minut temu, abra napisał: Żebro złamane? - oby nie Boli? - jak cholera. Witamy w klubie, tylko nie na lodzie, a kierownicą w drzewo i gleba na bok, prawie 2 tygodnie temu (nadal boli, zwłaszcza rano). U mnie diagnoza była, że tylko stłuczone, bo na rtg lekarz nie był w stanie dopatrzeć się czegoś więcej. Oby u ciebie też tylko tak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 3 Stycznia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Okoliczne lasy. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margi Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 3 godziny temu, Odi napisał: Okoliczne lasy. Ładnie, z Beksińskim się kojarzy. Okoliczności przyrody niesamowite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolta Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Szlak wokół Śniardw, wyszło 112 km piękne widoki 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eziemniak Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Wiadukt na drodze do Sa Calobra Sama droga była zbudowana w latach 20stych poprzedniego wieku bez żadnego ciężkiego sprzetu, co sprawia wrażenie biorąc pod uwage 700m przewyższenia i ponad 20 ciasnych serpentyn. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szy Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Ulubiona fota z sierpniowej Szwajcarii - ze szlaku rowerowego Renu, w jednym z najbardziej charakterystycznych miejsc na odcinku Renu Alpejskiego: Polecam się z większą liczbą obrazków ze Szwajcarii Szy. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi