Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ekarolna84 Napisano 21 Maja 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 21 Maja 2019 Bo cycki 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Maja 2019 Udostępnij Napisano 26 Maja 2019 Chylic czola. Jakas relka jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 26 Maja 2019 Udostępnij Napisano 26 Maja 2019 8 minut temu, shotgun napisał: Chylic czola. Jakas relka jest? Dzięki. Nie, nie ma relacji i nie będzie nawet fotorelacji. Teren jest mega ciężki i mega ciekawy. Warto pojechać bo stereotypowe nudne Węgry naprawdę mnie zaskoczyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisK Napisano 26 Maja 2019 Udostępnij Napisano 26 Maja 2019 (edytowane) 50.136657, 20.023752 Edytowane 26 Maja 2019 przez KrisK 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 (edytowane) ... Edytowane 30 Czerwca 2019 przez Kemusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axis Napisano 5 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2019 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nhandu Napisano 10 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2019 Gdzieś pomiędzy Krynicą Zdrój a Wierchomla. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zubrr Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Rower na promie na uwięzi - Wierzba (Mazury) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nhandu Napisano 24 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2019 Łapszanka. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawel76 Napisano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2019 (edytowane) Green Velo, Terespol - Elbląg. 18-29 Lipiec. Łącznie wykręcone 1120 km. Średnia 100 km dziennie. Jechaliśmy w 6 osób, jedną koleżankę zgarnęliśmy w Terespolu, niektórzy skończyli wcześniej z przyczyn braku czasu. Do końca dojechaliśmy we dwójkę. Ogólnie było super Edytowane 3 Sierpnia 2019 przez Gawel76 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasz Napisano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2019 Colle Delle Finestre coś wspaniałego na szosę i gravel. Więcej zdjęć na blogu. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 9 Listopada 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Listopada 2019 Budowana kolejny rok, nadal nieukończona obwodnica Wałcza. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitul Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Dzisiaj była taka pogoda że nie można było siedzieć w domu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitul Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Coraz cieplej to i coraz przyjemniej się jeździ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szy Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Ktoś mówił o cieple? Za tą górą w tle - Grimming, najwyższy szczyt austriackiej Styrii - wczoraj i dzisiaj skakali polscy skoczkowie. Dokładnie po drugiej stronie znajduje się Kulm, tzw. skocznia mamucia. A na zdjęciu śmigamy po drodze rowerowej Ennsradweg z Alp Wapiennych nad Dunaj, super trasie na kilka dni lekkiej jazdy. Kilka fotek więcej z tej okolicy dzisiaj na znajkrajowym fejsiku. Szy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szy Napisano 10 Marca 2020 Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 Południowotyrolski Szlak Winny (Strada del Vino - Sudtiroler Weinstrasse) w Południowym Tyrolu we Włoszech - piękne miejsce niedaleko Bolzano, schowane przed większością podróżujących autostradą na południe Włoch. Więcej na forum: Szy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Marca 2020 Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 ..piknie Panie! Znam ten odcinek przez szybę samochodu..pewnie jak większość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xms Napisano 17 Marca 2020 Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 Okolice Konstancina 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 17 Marca 2020 Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 odkrywam MPK na nowo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkowal Napisano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 Aktywna niedziela.Drugi wypad w tym roku ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2020 Wiosna w PRC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 3 Maja 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 Truskawki kwitną 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 9 Maja 2020 Udostępnij Napisano 9 Maja 2020 Ujście Jangcy podczas majowego weekendu w zasadzie właściwe ujście jest kilkanaście kilometrów dalej. Już tutaj nie widać drugiego brzegu, a nawet wyspy która jest po środku rzeki. Podczas wycieczki przećwiczyłem przejazd przez tory które nie były prostopadłe do kierunku jazdy (ok. 40 stopni). Rower pojechał wzdłuż toru, a ja przeszedłem w fazę lotu, a potem przyziemienia, a raczej przyasfaltowania ;). Na szczęście/nieszczęście wylądowałem w kałuży błotnej, wiec trochę zamortyzowało, ale wyszedłem cały ubłocony. Nawiasem mówiąc błoto dobrze hamuje krwawienie ;). Dopiero po 5km kupiłem butelkę wody i trochę się obmyłem. Nauczka że w bidonie trzeba mieć czystą wodę, ja miałem wodę z cytryną . To mój pierwszy upadek na nowym rowerze. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 11 Maja 2020 Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 Mój przepis na niedzielną trasę z domu rodzinnego do Bydgoszczy: 4662 spalone kalorie 116 kilometry (z czego połowa szutrem wśród pól) 5 godzin i 15 minut (tylko 2 postoje) 22,1 km/h średniej prędkości 4 mm dłuższy łańcuch (nigdy więcej KMC) 3 litry wody 2 czekolady 1 bieg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssslawecki Napisano 23 Maja 2020 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Bo Szmaragdowe Jezioro Wiśniówka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi