Gość Napisano 21 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2018 Tak grzecznie spytam- na jakim blogu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasz Napisano 21 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2018 2 godziny temu, shotgun napisał: Tak grzecznie spytam- na jakim blogu? no takie pytanie... wszystko w stopce jest... https://www.blackcatwheels.ch/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2018 Tylko, ze jak klikam w te czarne koleczo - black cat, to mi sie nic nie podswietla, rozwija...., temu pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasz Napisano 21 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2018 (edytowane) ok kumam... muszę to jakoś poprawić. Link jest poniżej kółeczka w tekście .... Poprawione! Dzięki! Edytowane 21 Lipca 2018 przez sznib nie cytujemy posta poprzedzającego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2018 No wlasnie, podswietlalo mi - kola na zamowienie, sklep...., ale pomyslalem, co mnie interesi sklep i kola na zamowienie... Niewaze. Ten podjazd jest bajeczny, zdjecia swietne, zwlaszcza to z serpentynami i jeiorkami- miazga. Fajny klimat z tymi chmurami... Pamietasz ile cala trasa miala km, mniej wiecej? Byc moze bylo w tekscie, ale nie zauwazylem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasz Napisano 21 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2018 18 minut temu, shotgun napisał: No wlasnie, podswietlalo mi - kola na zamowienie, sklep...., ale pomyslalem, co mnie interesi sklep i kola na zamowienie... Niewaze. Ten podjazd jest bajeczny, zdjecia swietne, zwlaszcza to z serpentynami i jeiorkami- miazga. Fajny klimat z tymi chmurami... Pamietasz ile cala trasa miala km, mniej wiecej? Byc moze bylo w tekscie, ale nie zauwazylem. Tego dnia zrobiliśmy ok 140km. Jest mniej więcej 50km wspinaczki na szczyt tej góry. Startujesz 300m n.p.m i kończysz na 2612m n.p.m. Są miejsca gdzie jest 15% nachylenia ale w większości ok 8%. Jechało się bardzo przyjemnie. Zjazdy też super, nieco techniczne. Gdyby padał deszcz (a miało padać wieczorem) to nie wyobrażam sobie zjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2018 (edytowane) Rewelacja ,pozdro Edytowane 22 Lipca 2018 przez Kemusi Pomyłka ,proszę o usuniecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareckik Napisano 26 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2018 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szy Napisano 29 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2018 (edytowane) W nawiązaniu do foty @Baboonsta na poprzedniej stronie - latarnia morska Kurmrags na łotewskim wybrzeżu z drugiej strony: A więcej z mojej Łotwy obok: Szy. Edytowane 29 Lipca 2018 przez szy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamar59 Napisano 30 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 Po obu stronach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajonc Napisano 30 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 bo góry niebieskie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
armaniak Napisano 31 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2018 Wyspa Ciovo, Chorwacja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareckik Napisano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2018 [/img] 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
semow Napisano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 Chodźcie, znam fajny skrót. Na pewno będzie asfalt. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wielki_Eddek Napisano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 Fajnie, ja ostatnio taki skrót znalazłem, że musiałem prowadzić, bo po "plaży" jechać nie szło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klenczonu Napisano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Bursztynowa Góra niedaleko Kolbud .... Fajne, klimatyczne miejsce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dijx Napisano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 (edytowane) I kilka km dalej, gdzie czarny szlak przecina Radunie - pomiędzy Widlinem a Sulminem:https://www.google.pl/maps/@54.303573,18.4541906,556m/data=!3m1!1e3 Edytowane 12 Sierpnia 2018 przez Dijx 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wielki_Eddek Napisano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2018 Lubuskie Muzeum Winiarstwa, dziś niestety nieczynne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dijx Napisano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2018 (edytowane) Klenczonu usunął posta ze zdjęciem kaskady w elektrowni Straszyn, więc dodaje swoje z innej perspektywy https://goo.gl/maps/Duf8k3EJCfC2 72km na nowym, nie przetestowanym siodełku. Ledwie do domu wróciłem... Edytowane 16 Sierpnia 2018 przez Dijx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2018 Nie usunął, tylko został raportowany za niezgodność z zasadami tematu. Ogarnijcie się chłopaki i wrzucajcie takie słabsze fotki do tematu obok https://www.forumrowerowe.org/topic/182057-zdjęcia-codziennie-jedno-zdjęcie Tutaj mają być te najlepsze i jedno z jednej wyprawy/wycieczki, a nie cała seria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasz Napisano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2018 Zjazd z Sustenpass. Krótki sprawdzian przed oficjalnym Alpenbrevetem. Pełna relacja i zdjęcia na blogu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrZigrin Napisano 1 Września 2018 Udostępnij Napisano 1 Września 2018 Moje pierwsze zdjęcie z wyprawy. Bory Tucholskie, ścieżka dydaktyczna w Woziwodzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasz Napisano 16 Września 2018 Udostępnij Napisano 16 Września 2018 Tama i lodowiec Moiry. Pełna relacja na blogu. Zapraszam 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
semow Napisano 20 Września 2018 Udostępnij Napisano 20 Września 2018 Obraz zatytułowany "Kocie łby i piach, sztuka wyboru" Z pozdrowieniami z Pomorza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yacor Napisano 23 Września 2018 Udostępnij Napisano 23 Września 2018 Trutnov trails 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi