Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Gdzieś ze śmieci... Jak jeszcze miałem fulla, wiadomo gdzie, więc nie piszę nazwy.

uno.jpg

Napisano (edytowane)

Środek tygodnia, jesień, rano ruszyłem z domu przy -7C co pamiętam. Wyjście i zjazd od Słowacji.

Pradziada było wtedy widać, czyli około 170km w linii prostej.

Edytowane przez Gość
Napisano

Bergen w drodze na pobliski szczyt Floyen. Od maja na szczycie można wypożyczyć rower i pomykać po szlakach. 

Yanh5A4.jpg

A tu panorama ze szczytu, gdyby nie to że jest tu dość drogo byłaby to fantastyczna miejscówka na szosę czy mtb.

hRFRRBG.jpg

• +1 pomógł 1
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Malediwy, spotkałem takiego grubasa. Miałem okazję tym pojeździć po plaży. Chciałem fotkę z jazdy ale żona powiedziała że nie będzie robić durnowatych zdjęć

WP_20180421_08_23_08_Rich_(2).jpg

• +1 pomógł 2
Napisano (edytowane)

Wczoraj na ścieżce taka sytuacja.

Info dla wszystkich zwierzątek ze -lewo, prawo, lewo i walimy pędem przez ścieżkę ppoż. ;)

jKL5RvR.jpg

brana poprawka chyba na dalekowzroczność rozpędzonej sarny :)

Edytowane przez lederfox34
Napisano
4 godziny temu, Sansei6 napisał:

Znam to, ale już sweetfocie, to sobie walnie, albo mnóstwo durnowatych dzieciakom i sobie karze robić. ;-)

Dlatego dzisiaj spi na hamaku i to w sąsiednim domku :)