Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Nie nazwał bym tego wyprawą, jednak ciężko sie było skupić na jeździe jak wszędzie takie widoki ze łeb sie mało nie ukręcił. Tomek mnie wyciągnął z czeluści ,mojej góry, a że pogoda sprzyjała ... wziąłem swojego śmiecia z roboty i pojechaliśmy.

f78ljQs.jpg

Fota przedstawia obszerną i jedną z nielicznych plaż w Norwegii. Piękny widok na pasmo górskie, tuż nad morzem, aż sie nie chciało zada podnosić by wracać do domu ...

Napisano (edytowane)

Trawersik w Franklin Mountains, EL PASO, Texas. (Nie wiem jak zrobić żeby od razu się otwierało...)

post-149552-0-61459600-1464994798_thumb.jpg

Edytowane przez Nastar
Napisano

Nieśmiałe początki z xiaomi yi

Jeszcze dużo do opanowania... ale wygoda jest, to na pewno. Nie trzeba zsiadać z roweru, samo cyka ;-)

Y0400617.jpg

Napisano (edytowane)

-Stary zrob mi zdjecie, tylko wiesz, Babia, wschod, ja, bez samochodu bo durne bedzie.

-Spoko

-Masz?

-Jest

-Dobre?

-Spoko....bedzie git 

:002:

Chyba wiadomo gdzie.

P1030430.JPG

Edytowane przez Gość
Napisano

Milion razy człowiek prosi o podanie miejscówki i nadal psu w dupę :verymad: Był bym zobowiązany zwłaszcza co do fotek po zbiorniku na górze Żar. Halę Miziową poznaję. 

Napisano (edytowane)

Mierzeja między Łebskiem, a Bałtykiem - jedno z najbardziej magicznych miejsc w których byłem. Nawet w deszczu i pod wiatr :]

0398349ti5e5tgd.jpg

Edytowane przez ishi
  • 2 tygodnie później...