lucass3 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Na kalendarz idealna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
semow Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Bieszczady // jesień 2015. Aleś wygrzebał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzych0 Napisano 11 Marca 2016 Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Bieszczady // jesień 2015. Cud miód. Dobrze mi się wydaje że to Bukowe Berdo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 High Cup Nick, Cumbria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
semow Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Cud miód. Dobrze mi się wydaje że to Bukowe Berdo? Nie całkiem. Ale blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tassajara21 Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Puszcza Niepołomicka 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 12 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Puszcza Niepołomicka 2015 Tylko mi Shreka brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timex550 Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 @@Tassajara21, Jak byłem na Koparkach dwa tygodnie temu, to rowerek dalej tam był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 28 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Dolina Rzeki Mroga - okolice Rochny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mizuu Napisano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Cumbre del Sol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mizuu Napisano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Jak ja kocham takie podjazdy , okolice Xabii w Hiszpanii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubass Napisano 5 Maja 2016 Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Gory Stolowe Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enkeron Napisano 7 Maja 2016 Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Beskid Śląski, góra Gańczorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Maja 2016 Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Z cyklu nielegal - napiszę tylko - Mała Fatra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 9 Maja 2016 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Shotgun, zazdraszczam. Jako gówniarz przeszedłem Małą i Wielką Fatrę- przepiękne miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Maja 2016 Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Spoko, mam tego wiecej, praktycznie sam nielegal, jak jeszcze jezdzilem "enduro". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 9 Maja 2016 Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 (edytowane) Ja przepraszam bardzo, ale nie wydaje Wam się, że niektóre zdjęcia nie powinny tutaj być? Rok temu został wydzielony temat "Codziennie Jedno Zdjecie" żeby tam lądowały wszelakie zdjęcia z rowerowych wojaży, a ten wątek miał służyć do fotografii które "po prostu Urywa Dupę" Myślę, że wiadomo o które zdjęcia chodzi Sam od tego czasu nie ośmieliłem się tutaj dodać żadnego zdjęcia; ponieważ nie mam takiego które byłoby godne tego tematu. Edytowane 9 Maja 2016 przez lucass3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Maja 2016 Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Dlatego licze na zalozyciela - nie bedzie urwania dupy to mi wywali i juz. Ze swojego punktu widzenia wrzucam - "ladne", a czy urywaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 9 Maja 2016 Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Akurat Twoje bym zostawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Maja 2016 Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 (edytowane) Z cyklu jak wyżej - nie napiszę gdzie, zorientowani poznają. Edytowane 10 Maja 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tassajara21 Napisano 10 Maja 2016 Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 Dorzucę kamyczek do ogródka.Każdy może to rozumieć intencje założycielskie po swojemu.Jedni traktują ten wątek jak zbiór foto-pamiątek z dowolnej wycieczki rowerowej, inni jak konkurs World Press Foto.Moja wizja jest taka: zdjęcie na którym koniecznie musi być rower + coś tam jeszcze fajnego w tle.Tak czy siak, warto wysoko stawiać sobie poprzeczkę i zamieszczać naprawdę dobre zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 10 Maja 2016 Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 (edytowane) Wiosenna Perła Zachodu. Edytowane 10 Maja 2016 przez elkaziorro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Maja 2016 Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 (edytowane) Cykl znany I znów Mała Fatra , bo piękna. Edytowane 11 Maja 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokerman9 Napisano 11 Maja 2016 Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 Wiosenna Perła Zachodu. Ban uwielbiam takie zdjecia,zazdroszczę terenów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 13 Maja 2016 Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 Nie do końca legalna wyprawa na Kozie Grzbiety, w dole Szpindlerowy Młyn (Czechy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi