rmn1 Napisano 4 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 tobo Wygrałeś wątek. A gdzie najbliżej Polski podobne widoczki? Nie ma szans, i trzeba jechać na północ nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 5 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 tobo Wygrałeś wątek. A gdzie najbliżej Polski podobne widoczki? Nie ma szans, i trzeba jechać na północ nie? To krajobraz fiordowy, nie wiem czy występuje (bliżej) w Europie. Norki wzdychają do pewnych miejsc w swoim kraju, wg mnie w wielu przypadkach chowają się one ze wstydem przed tym czego oni nie uznają za godne uwagi. To niedaleko domu, Norheimsund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 5 Lipca 2015 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Moderacji może się nie spodobać. Piszę z autopsji. Moderacji zdjęcia się bardzo podobają. Nawet bardziej niż bardzo. Krótko mówić- urywają SamiWiecieCo. Zakładam,że każde zdjęcie o fotka z osobnego ,rowerowego wypadu,więc post Tobo wpisuje się w założenia tematu. Jakieś sprzeciwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 5 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Trasa wyścigu Voss-Geilo Mogę przynajmniej jeszcze na trochę "zmonopolizować" wątek. Materiału Ci u mnie dostatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 5 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Zjazd z Jałowca, wysokość ponad 1000 m n.p.m. i przed nami ogromny masyw Babiej Góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 6 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Izery moje kochane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marjanek Napisano 11 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 tobo rozwaliłeś system !Ale Ci zazdroszczę, z całego świata gdybym miał wybrać miejsce gdzie chciał bym siedzieć to właśnie Norwegia Aj, aj, aj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tob Napisano 11 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Żabnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 12 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 tobo rozwaliłeś system ! Ale Ci zazdroszczę, z całego świata gdybym miał wybrać miejsce gdzie chciał bym siedzieć to właśnie Norwegia Aj, aj, aj... Przemyśl swoje przekonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 13 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Wielki Rozsutec, Mała i Wielka Fatra, widziane z niebieskiego szlaku granicznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fitnessfood Napisano 14 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 fot. Opuszczony most kolejowy nad Wartą k/Obrzycka (Wlkp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nhandu Napisano 16 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 (edytowane) Gdzieś na Słowacji na trasie dookoła Tatr. Edytowane 16 Lipca 2015 przez nhandu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KryMar1983 Napisano 20 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 Olsztyn k/Częstochowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvin Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Sudety, zjazd z Czarnej Góry (1205 m.n.p.m) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadra1965 Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 (edytowane) Kreta . Wjechałem na górę - lekko nie było , ale zjazd - poezja [/url]">http://http://naforum.zapodaj.net/0b3fc5733d42.jpg.html'> Edytowane 22 Lipca 2015 przez zadra1965 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Widoczki z Koskowej Góry (866m n.p.m.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes98 Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Kraków, wschód słońca. Widok z kopca Kraka 21.07.2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ILC Napisano 26 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Pieniny, w drodze na Wżdar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 27 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Pilsko, za chwilę zanurzę się w kosodrzewinie aby zjechać na Słowację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rapman242 Napisano 29 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Pętla przez Czarną Górę - start-meta w Pławnicy (36km łącznie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 30 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 (edytowane) Widok na Munczolik, Palenicę, Halę Rysianka i całą grupę Lipowskiego, a z tyłu Śląski. Widok z podejścia na Pilsko Edytowane 30 Lipca 2015 przez MartinH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Mała Babia Góra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrosporek Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 W drodze do Władysławowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Kouty nad Desnou, 2 sierpnia tego roku. Zdjęcie nie jest mojego autorstwa, ale jestem na nim - na ławce, w białym kubraczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Taka panorama, po lewej Babia, w dole Orawa, z tyłu Tatry Niźne, a po prawej ścieżka którą przyjechaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi