siimon Napisano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Okolice Niedźwiedziego Rogu, tuż po wschodzie słońca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Widok ze zboczy Babiej Góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Najpiękniejsza w Wyspowym - Mogielica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 22 Czerwca 2015 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 22 Czerwca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Uhmmm... Jak widzę znowu foty "urywajace dóópsko" wskakują Kocie, przewietrzył byś troszku... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 22 Czerwca 2015 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Niektóre zdjęcia zostały przeniesione do tego tematu. Przypomninająco dodam,że w tym temacie raczej nie wklejamy zdjęć z rowerem w rolach głównych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukakewarior Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Przypomninająco dodam,że w tym temacie raczej nie wklejamy zdjęć z rowerem w rolach głównych. Pardon. Poprawię się na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Ej, http://www.forumrowerowe.org/topic/182057-zdjecia-codziennie-jedno-zdjecie/?p=1703150 <- to zdjęcie było świetne. Mimo, że rower na pierwszym planie to jest po prostu bardzo ładne. Nawet na tapetę się nadaje jakby trochę wypanoramizować w PS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ILC Napisano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Na pewno było ładniejsze, niż to co wstawił DurnyKot - bez obrazy, ale ten widok nie urwał mi niczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quba88 Napisano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Zachmurzone niebo nad Radomiem (cienki smartfon lekko nie ogarnął wszystkiego, stąd dość kiepska jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubass Napisano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Gdzieś na Przedgórzu Sudeckim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia79 Napisano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Alpy, okolice Saalbach, widok z Asitzkopf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Na pewno było ładniejsze, niż to co wstawił DurnyKot - bez obrazy, ale ten widok nie urwał mi niczego pewnie zaraz dostane ostrzeżenie ale i tak popieram w całej rozciągłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Nie do końca jestem pewien czy zdjęcie nadaje się do tego tematu,ale zaryzykuje Zdjęcie zostało zrobione w zeszłym roku na jednej z okolicznych dróg ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 28 Czerwca 2015 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 bez obrazy, ale ten widok nie urwał mi niczego Cóż....to efekt mojej troski o społeczeństwo. pewnie zaraz dostane ostrzeżenie ale i tak popieram w całej rozciągłości Na ostrzeżenie trzeba zasłużyć. Skoro jednak się bawimy ,to zapraszam do wrzucenia swoich zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek111 Napisano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 (edytowane) Praga, Październik 2014 Edytowane 28 Czerwca 2015 przez Piotrek111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Salò, Garda, Włochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loocas1 Napisano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Ulster 2014 podtopienie Craigavon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 1 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Gdzieś w drodze między pracą, a domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 2 Lipca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 4 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 (edytowane) Z telefonu ze słabym aparatem, jak co to kasujcie. Edytowane 4 Lipca 2015 przez rmn1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 4 Lipca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Z telefonu ze słabym aparatem, jak co to kasujcie Sam sobie skasowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 4 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Bardzo trudno było mi wybrać to naj, mam nadzieję że oglądacze tematu mi wybaczą... Wyprawa samochodowo-rowerowa, korzystałem tam gdzie było możliwe pedałować. Gudvangen, przystań promowa, Norwegia Stegastein, Naerøyfjord. 7 km podjazdu 500 m n p m Droga do Voss Wyjazd ze Stegastein, Aurlandfjord, w dole po prawej początek podjazdu, 600 m n p m Cel wyprawy - Gaustatoppen, 1850 m, ze względu na niedostępność wdrapanie się na górną stację kolejki Krossobana, 780 m n p m. Pierwsze miejsce w Norłeju które okazało się przejezdne na tej wysokości, bardzo komfortowo. Wyprawa mojego życia (powtarzam to kolejny raz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 4 Lipca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Bardzo trudno było mi wybrać to naj, mam nadzieję że oglądacze tematu mi wybaczą... Moderacji może się nie spodobać. Piszę z autopsji. Widoczki naprawdę piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 4 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Jeśli powinność trza uczynić, niech czynią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi