elkaziorro Napisano 9 Marca 2015 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Wąwóz Myśliborski, okolice Jawora, Dolny Śląsk. Jest w tym miejscu niesamowity klimat - bez względu na porę roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasz Napisano 9 Marca 2015 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 @elkaziorro - super głębia. Lustrem pstrykasz? skromna sklejka z tej niedzieli: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 10 Marca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 dla obrażonych co to im zdjęcia znów poznikały - abo uczymy się czytać ze zrozumieniem albo proszę nie testować mojej cierpliwości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac1ej Napisano 10 Marca 2015 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Zalew Zemborzycki Pierwsza przejażdżka w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buno Napisano 17 Marca 2015 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Skrzyczne przy akompaniamencie narciarzy. Trochę dawno to było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 19 Marca 2015 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 A tak żeby ocieplić klimat. Góry Gran Canario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 21 Marca 2015 Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Ciszyca k. Warszawy. Zdjęcie z idiotkamery w telefonie, bez retuszu i podkolorowywania (!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 31 Marca 2015 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Wjazd na przełęcz Tremalzo, okolice jeziora Garda, Włochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucio122 Napisano 31 Marca 2015 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Wydmy Chegaga Marko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 2 Kwietnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Panoramka z całkiem nieodległego ode mnie Floien Moutain Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez mrmorty bo z babolami piszesz gamoniu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Dry Napisano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Cyknięte fonem. Ścieżka nad Wartą w Częstochowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Kładka nad Brzozą, strumieniem w Lesie łagiewnickim. Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez mrmorty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 3 Kwietnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Pierwsze jeziorko w drodze na Stolzekleiven. Niestety ten podjazd mnie pokonał ... nie dotarłem na szczyt, chyba do połowy, a może i nie. Za słaba forma, za dużo śniegu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anthrax84 Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Francja, okolice miasta Belfort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) widoczek na czerwonym szlaku do Rudna. okolice Krakowadrogowskazy pod zamkiem w Rudnie Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez mrmorty JEDNO zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miragepl Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Wspomnienie z ubiegłorocznych wakacji, widok ze Św. Krzyża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Rodzinne okolice, w tle Karkonosze ze Śnieżnymi Kotłami. Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez elkaziorro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matteo_er Napisano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Moje okolice czyli, Podhale, Maruszyna... 12.10.2014 Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez matteo_er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 6 Kwietnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Skanowałem trochę analogowych staroci na potrzeby rodzinne i w łapy wpadła mi moja Turcja z 2002r. , a dokładniej dolina Goereme w Kapadocji.Te skany na pewno nie oddają w pełni klimatu, ale na pewno jest to magiczne miejsce, do którego chciałbym jeszcze kiedyś wrócić. Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez mrmorty jedna wyprawa JEDNO zdjęcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Cały tydzień przed świąteczny spędziłem na Mazurach oczywiście z rowerem :-) Poniżej fotka z mostu kolejowego we wsi Okartowo. Widok na jez. Śniardwy :-) Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez siemalysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Wypad w okoliczne północne pasmo Gór Pennińskich, trasa Coast2Coast biegnąca z Whitehaven nad Morzem Irlandzkim do Tynemouth lub Sunderland nad Morzem Północnym. W oddali tworzenie mozaiki wrzosowisk poprzez ich miejscowe wypalanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasz Napisano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 z dzisiaj, CH, Vaud, okolice Les Plejades Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Panorama z widokiem na Tatry z wypadu na Babią Górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 14 Kwietnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Malowniczy podjazd, gdzieś na odcinku Lembruk - Kiersztanowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi