Gość Napisano 22 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Wyyyyyyyyyyyyborne! Heh, to tym tonem zapodam. Widok na Mszanę Dolną, a właściwie jej brak , czytaj jako zielony z Mszany na Jasień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 22 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 ..to w podobnym klimacie, ale nam zniknął cały świat po sam horyzont..Północne Włochy, Liguria, gdzieś wysoko nad Buggio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 22 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 North Pennines, Weardale UK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 22 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Tak apropo nic nie widać. Gdzieś w Masywie Śnieżnika po czeskiej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Hmmmm, to jest Orava i jak widać zaraz za górkami Słowacja znika, ąż do Tatr. North Pennines, Weardale UK To zdjęcie pozamiatało mną jak szmatą......Po tych kolorach muszę przemyśleć zioła bo nie zapewniają takich wizji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 22 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Jak już tak z tą mgłą to w drodze na Skrzyczne i widok w kierunku Wisły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 22 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 A to skoro juz tak mgliście i chmurzyście... W drodze na Stonetwhaite Lake District Honnister Pass Lake District Ale zawsze jest nadzieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Zimno, szaro, ale potem słonecznie - Podhale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasz Napisano 22 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Chmurowo ostatnie z mojej strony Trochę oszukańcze, bo rowerowo było tylko częściowo. Na sam szczyt kolejka, było grubo ponad 3tyś n.p.m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 22 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Chmur cd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 22 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 (edytowane) Najpiękniejsze miejsce w jakim kiedykolwiek byłem... Zgadnijcie nazwę i poszukajcie zdjęć w internecie, bo moje są mizernej jakości, a miejscówka naprawdę zapiera dech w piersiach... 10 km od tego miejsca musiałem kilka razy przeprawiać się z rowerem na bosaka przez rwącą rzekę w lodowatej wodzie I z tej samej rowerowej wyprawy, ale innej wycieczki (innego dnia). Drugie najpiękniejsze miejsce jakie w życiu odwiedziłem Odległość między tymi miejscami to w linii prostej ok. 100 km, a krajobrazy są kontrastowo inne... Jednym słowem kraj skrajności (i to pod wieloma względami)... KTO WIE W JAKIM KRAJU BYŁEM? Edytowane 22 Listopada 2014 przez kamfan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Zmieniam na formacje skalne. Beskid Mały - Grota Komonieckiego, dość rzadko odwiedzane miejsce..., a jak widać na wiosnę fajne lodospady wystepują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inTro84 Napisano 23 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 To i ja dorzucę kamyczek do kolekcji. Kamyczek z Policke steny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Ściany, ściany..., proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 23 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Ściany, ściany..., proszę. większych w pobliżu nie miałem Dolina Martwej Rzeki, MontenegroVal d'uina, Alpy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boogeyman Napisano 24 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 No to odchodząc od przewodniego tematu z paru ostatnich stron, Szwajcaria Czarnkowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 24 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Warszawa, Lasek Bielański, 23-11-2014, rano: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 24 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Zebrała się w tym wątku brygada dręczycieli, która bezlitośnie razi serca nizinnych szczurów szpicami swoich zdjęć. Jeszcze kilka takich stron i zacznę wyć, jak pies sąsiada do suki za płotem! To dręczymy lołlanderów dalej Zachód słońca ze szczytu Snowdon Walia Północna. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 24 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Ivan, takiego to ja Cię nie znałem...Zachód słońca.. gdzieś na granicy francusko-kiszpańskiej, nocleg dwa zakrety dalej, na malutkiej półce w najbardziej obs...ranym miejscu przez krowy jakie można sobie wyobrazić, ale przynajmniej było ciepło od gleby I miękko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Co Wy wiecie o odejściu od tematu... Czasami uprawiając "ęduro", kiedy jestem nastą godzinę w trasie, X przełęczy za mną, X szczytów jeszcze czeka.., człowiek zdycha po podejściu, glebi się w trawę, dyszy, dochodzi do siebie...i tak patrzy, że prawdziwe enduro toczy sie koło ciebie, ale trochę innej przestrzeni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 24 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 (edytowane) .i tak patrzy a czasem nawet na patrzenie nie ma siły Edytowane 24 Listopada 2014 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 (edytowane) To juz jest zatarcie, hehehehe.... Oki, jesień złota gdzieś w stronę Radziejowej. A biker jest na samym końcu. Edytowane 24 Listopada 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 24 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Skok w Chmury (Parkamoore Lake District) W drodze na Helvellyn Lake District Zdjęcia dzieli mniej niż 24h i jakieś 20km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasz Napisano 24 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Ivan tak spokojny klimacik zapodał...niech będzie, że podejmę rękawicę. Trochę mało gór, no ale co tam, będę inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Wysokość...., fajne ścieżki, a jak się łeb obróci, to...., muszę poczekać na 2 zdjęcie. Nie mogę tylko pojąc, czemu, why, dlaczego tez zdjęcia nie dość, że małe, to tracą nasycenie jak wcodzą na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi