elkaziorro Napisano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Niby niebo wszędzie to samo, ale w górach jakoś to lepiej wygląda Izery Izery, w dole Świeradów Zdrój 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 25 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Jak to technologia poszła do przodu heh To i ja coś dodam ... Pobliski las, charytany 2008. Żwirownia nad sanem 2009 ... chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 25 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Żwirownia nad sanem 2009 ... chyba Prawie jak Amazonka... To tera moje niebo. Jezioro Wieczno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 25 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 (edytowane) to je ładne....To tera moje niebo Nocleg nad Tarą, chwilę po gwałtownej nawałnicy, wieczorne słońce ogrzewało resztkami promieni a znad głębokiego kanionu rzeki wypływały mgły...do tego chleb pasterki, czarnogórska gościnność, gorąca herbata zakrapiana rakiją i zapowiedź ciepłego suchego snu. Dla takich wieczorów człowiek pedałuje... Edytowane 25 Czerwca 2014 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inTro84 Napisano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 A gdzie niebo tam i chmury. Te jakoś wyjątkowo wzbudziły moje zainteresowanie. (zdjęcie z lipca 2013) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simba Napisano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 It's not all about speed. To może jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sredniaq Napisano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Moje okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Prawie jak w dżungli. Okolice jeziora Orzysz ;-) Wysłane z mojego Nexus 5 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolKrns Napisano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 (edytowane) Tama w Goczałkowicach i 3km równego asfaltu Edytowane 28 Czerwca 2014 przez KarolKrns Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Skrzyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilosera Napisano 2 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 bogactwo dzikiej natury we Fryzji potrafi zaskoczyć (z cyklu "hotelowym stalowcem wieczorna wyprawa przez Friesland") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Weardale, North Pennines w hrabstwie Durham, UK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 To te miejscówkie powinni już ludziska po zlocie znać Malinowska Skała, Beskid Śląski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 5 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Jeden wyjazd, jedna przełęcz, dwa widoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 5 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Blisko. Tadżykistan. Poniżej kawałeczek Afganistanu widziany z tadżyckiej strony: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 5 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Rychleby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 5 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Beskid Żywiecki, zjazd zielonym z Muńczoła Beskid Śląski, czerwony pomiędzy Szarculą, a Stecówką Beskid Żywiecki, czerwony szlak po zboczach Romanki do Węgierskiej Górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac1ej Napisano 5 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sredniaq Napisano 5 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Okolice Lipnicy Wielkiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 5 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 (edytowane) Przypomina mi ten na Podlasiu przez Bug niedaleko Mielnika. Nie wiedziałem, że ten most jest także dostępny dla ruchu pieszego. ...A ja głupi zawsze jechałem przez most drogowy Edytowane 5 Lipca 2014 przez robertrobert1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 5 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 To jeszcze kilka Beskid Śląski, gdzieś pomiędzy Soszowem, a Stożkiem Beskid Mały, na Przeł. Przegibek, tuż po deszczu Beskid Śląski, panorama z Malinowskiej Skały. Beskid Żywiecki, panorama z wielkiej Raczy i widok na to co najpiękniejsze. Beskid Żywiecki, Hala na Muńczole i widok na Pilsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burz Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Chwila słońca na Roztoczu w miniony czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Beskid Mały, na czerwonym szlaku w okolicach Łamanej Skały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 8 Lipca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Królowa Polskich Rzek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mxdanish Napisano 8 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi