Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Łeba, końcówka maja 2014

No patrz Pan, prawie się spotkaliśmy - byłem chwilę po Tobie :)

Jantar, kilka dni temu...

154jzg0.jpg

Ustka...

2ztj6o5.jpg

Gdańsk...

15eu4c4.jpg

gdzieś na Kaszubach...

r89rub.jpg
hwhnwn.jpg

no i oczywiście Łeba ;)
.
.
.
.
.

5wfgp2.jpg

Ups...miało być jedno zdjęcie... :)

• Mod Team
Napisano

No patrz Pan, prawie się spotkaliśmy - byłem chwilę po Tobie :)

To się waść ciesz, że nie było nam dane się spotkać, bo pogodę na pewno miałeś lepszą. Po prostu gorszej jak my mieliśmy być nie mogło. 10*, potworny wiatr, odczuwalna temp. 5*.

Żeby nie było że smęcę, gdzieś w lesie podczas próby objazdu jeziora Bytyń Wielki :)

IMG_7387.JPG

• Mod Team
Napisano (edytowane)

...miałem nic nie pisać, bo już poznałem ideę Roberto (tak odmienną odemła) w pakowaniu się :D ale to przekracza granice rozsądku (o smaku nie wspominając)
Moja żona przy tym ze swoim bikiem wygląda jak by wypadła na godzinę do lasu :)

DSCN6020.JPG

(wspomniana Antka, to co ma na plecach i rowerze musiało wystarczyć na 15dni Transpireneici :D,
spanie, jedzenie i "cała podstawowa" reszta klamotów jechała z nami )

Edytowane przez anarchy
  • Mod Team
Napisano (edytowane)

Montenegro 2011,  
w tle cel na dzień następny - pasmo Komovi

DSCN1346.JPG

ps: a prysznic lub właśnie butelka to bynajmniej nie jest zły pomysł :thumbsup: 
ps2: w decathlonie teraz były mega przeceny na worki na wodę 8l z wężem z 60zł na..19 - może komuś się to info przydać

Edytowane przez anarchy
  • Mod Team
Napisano (edytowane)

Góry Dynarskie, pasmo Komovi. W tle Góry Przeklęte (Alpy Albańskie).

Gory%2520Prokljetije.jpg

31km objazdu głównych szczytów i koło 8 godzin w trasie...czasem natura przypomina nam kto tu rządzi tak naprawdę ;)

Edytowane przez anarchy
Napisano (edytowane)

I jeszcze Kaszuby (droga koło Jeruzalem na Prądzoną), gdzie jeździłem kilka lat z rzędu, ostatnio już niestety nie...

DSC_9118_zpsf4badc41.jpg

Edytowane przez burz
Napisano (edytowane)

Ja mam to wrażenie "lekko łatwo i przyjemnie" i za każdym razem okazuje się "na zoomie" że to kurna rowerowo nietykalne jest, z buta często też nie :)

Ostatnio do jeziora miałem tylko 700 metrów, z czego aż 700 w absolutnym pionie :)

p4pb11077049.jpg

Do podnóża da się jechać rowerem, potem na nogach. W drodze na Trolltunga, 1250 m.

Edytowane przez Puklus
powód ten co zawsze :D