porcelanowy Napisano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Powitoł 32-440 Sułkowice, czyli moja rodzinna miejscowość I koryto rzeki Harbutówka czyli moje standardowe tereny na łazikowanie Dziś był dobry dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inTro84 Napisano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Jaskinia Ostrężnicka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 10 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Łeba, końcówka maja 2014. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 10 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Łeba, końcówka maja 2014 No patrz Pan, prawie się spotkaliśmy - byłem chwilę po Tobie Jantar, kilka dni temu...Ustka...Gdańsk...gdzieś na Kaszubach...no i oczywiście Łeba ..... Ups...miało być jedno zdjęcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Wylegiwanie na leśnym dukcie czyli gleba mojej żony W drodze na ze schroniska na Mały Śnieżnik ( w tle Czarna Góra ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 11 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Ustronie M. -wrzesień 2012 Nie ma to jak plaża dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 11 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 No patrz Pan, prawie się spotkaliśmy - byłem chwilę po Tobie To się waść ciesz, że nie było nam dane się spotkać, bo pogodę na pewno miałeś lepszą. Po prostu gorszej jak my mieliśmy być nie mogło. 10*, potworny wiatr, odczuwalna temp. 5*. Żeby nie było że smęcę, gdzieś w lesie podczas próby objazdu jeziora Bytyń Wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac1ej Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Zalew Zemborzycki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Jura Krak-Częstochowska w tle rezerwat Gór Sokolich Sosnowiec grudzień 2012 Szczawnica nie pomnę nazwy tego miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 12 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Punkt widokowy Dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Litwa 2002. Wyprawa objazdowa. Od tamtego czasu tylko rama i torebka trójkatna się zachowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 12 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 (edytowane) ...miałem nic nie pisać, bo już poznałem ideę Roberto (tak odmienną odemła) w pakowaniu się ale to przekracza granice rozsądku (o smaku nie wspominając)Moja żona przy tym ze swoim bikiem wygląda jak by wypadła na godzinę do lasu (wspomniana Antka, to co ma na plecach i rowerze musiało wystarczyć na 15dni Transpireneici ,spanie, jedzenie i "cała podstawowa" reszta klamotów jechała z nami ) Edytowane 12 Czerwca 2014 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 12 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 (edytowane) Montenegro 2011, w tle cel na dzień następny - pasmo Komovips: a prysznic lub właśnie butelka to bynajmniej nie jest zły pomysł ps2: w decathlonie teraz były mega przeceny na worki na wodę 8l z wężem z 60zł na..19 - może komuś się to info przydać Edytowane 20 Stycznia 2017 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 (edytowane) Jesień któregoś tam roku... Czechy 2004. Tylko nie pytajcie mnie jaka to rzeka... Edytowane 12 Czerwca 2014 przez robertrobert1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Tak widać z wnętrza Jaskini Zbójeckiej, Góry Świętokrzyskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hobson Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 5.VI.2014, sam koniec polskiej części Mierzei Wiślanej. Dalej się nie dało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Zawody, w lesie ciemno było ale efekt wyszedł taki, że mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 2012. Nad Pilicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Rodzinne okolice - Stara Kamienica wczoraj (12.06.14) Obecne miejsce zamieszkania - Legnica - maj 2014 Gdzieś pod Legnicą - Kwiecień 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 14 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 (edytowane) Góry Dynarskie, pasmo Komovi. W tle Góry Przeklęte (Alpy Albańskie).31km objazdu głównych szczytów i koło 8 godzin w trasie...czasem natura przypomina nam kto tu rządzi tak naprawdę Edytowane 14 Czerwca 2014 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burz Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Mirów w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burz Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 (edytowane) I jeszcze Kaszuby (droga koło Jeruzalem na Prądzoną), gdzie jeździłem kilka lat z rzędu, ostatnio już niestety nie... Edytowane 16 Czerwca 2014 przez burz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 (edytowane) Ja mam to wrażenie "lekko łatwo i przyjemnie" i za każdym razem okazuje się "na zoomie" że to kurna rowerowo nietykalne jest, z buta często też nie Ostatnio do jeziora miałem tylko 700 metrów, z czego aż 700 w absolutnym pionie Do podnóża da się jechać rowerem, potem na nogach. W drodze na Trolltunga, 1250 m. Edytowane 16 Czerwca 2014 przez Puklus powód ten co zawsze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Bo Kaszuby są piękne. Zdjęcie z 2013 roku.Zrobione w: 54.432208, 18.338939 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Wiosna w Górach Stołowych I jesień w Izerach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi