jo_jacek Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inTro84 Napisano 24 Maja 2014 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Złoty Potok. Aura strzeliła focha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StuffX Napisano 25 Maja 2014 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 (edytowane) Chrzest nowego roweru kolegi, trasa Poznań-Puszczykowo-Rogalin Deszcz spotkal nas w Puszczykowie w pierwszej polowie trasy, nie odpuszczal aż do końca wycieczki 30 marca - zimno, woda lodowata, kolega podpuszczony troche i tak sie wykapal, Kiekrz (jechalismy z Poznania) Edytowane 25 Maja 2014 przez StuffX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeronimo1 Napisano 25 Maja 2014 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Pomiędzy schroniskiem Orle a Chatką Górzystów. NIestety przykra niespodzianka, w chatce nie serwują już naleśników z jagodami... Podobno było za dużo chętnych. Za to jest pyyyyszny sernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zefir15 Napisano 25 Maja 2014 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Wareham Forest by iwonpawel, on Flickr Wareham Forest, Dorset, UK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adammat Napisano 28 Maja 2014 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Krótki wypad, powrót przez okolicę, w której do niedawna mieszkałem i nagle myśl "a może by pojechać na mostek? tam gdzie jako dzieciak lubiłem godzinami przesiadywać - czy to sam, czy to z grupką znajomych.". Jak pomyślałem tak zrobiłem - jedno odbicie w bok, przejazd około 800 m i oto jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Niedzielny wieczór koło Lądu nad Wartą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 29 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Dzieś Nad Jeziorqiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Pani z daszkiem, na rowerze z Biedronki przejechała wzdłuż wybrzeża - jak się chce, to można (jakieś dwa lata temu na plaży w Dąbkach I ubiegłoroczny wrzesień w okolicach Głuszycy. I dwa dni później na grzybach pod Koninem Paszcza Zielonka - pierwszy dzień jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Cześć! Przemsza Pustynia Błędowska Ogrodzieniec Zamek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HalikPoz Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Foto z Kopenhagi pt.: Grunt to śmigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisiek Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krism4a1 Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 (edytowane) Łukęcin 2011 Szczecin, ale tak dawno temu, że nie pamięam - zdjęcie robione jezcze na kliszy filmowej. Edytowane 1 Czerwca 2014 przez krism4a1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Dziś A jak się jeździ przez łąki, to można komuś sprawić ogromną przyjemność takim czymś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Kaczki, dziwne bo wcale nie uciekały: I dość niespotykany w Polsce Airbus A319 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Wycieczka do Aurland Wodospad Tvindefossen, 120 m Auralndfjord, w tle Narøyfjord. Stivlefossen, 240 m spad wody Trudno mi było wybrać jedno zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 2 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Skoro tak wysokogórsko jedziemy (pięknie Thomaszu, Pięknie Tobo, pięknie)..Dolina Ordesy, Transpireneica 2013:i jeszcze tutaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 2 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 (edytowane) Toskania Fabbriche di Vallico: Nawigacja przed zjazdem z drogi głównej pokazywała: 9km do celu, 50 minut i padło że gps się zjepsuł. Na szczycie okazało się że wcale nie. Podjazd jak na Giro ale my samochodem. i ichni sprzęt: Edytowane 2 Czerwca 2014 przez michuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 2 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 (edytowane) Wjazd na górę ,miejsce noclegu autem z rowerami na dachu. I widoczek z noclegowni, 17-wieczna chata z kamienia: Właścicielka ostrzegała że sportowym, nisko zawieszonym autem się nie da wjechać. No i faktycznie tak było. Edytowane 2 Czerwca 2014 przez michuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Wróćmy na polską ziemię. Mosteczek nad rzeką Szkło gdzieś pod wschodnią granicą. Przejechałem ale na następnego już nie próbowałem pokonywać...został sam szkielet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 2 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 (edytowane) PS. anarchy, to ze spuszczonymi głowami moje ulubione... Edytowane 2 Czerwca 2014 przez adamos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duczeWW Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 (edytowane) A.D. 1997 Wrocław-Wenecja-Wrocław Edytowane 4 Czerwca 2014 przez duczeWW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Bałkany lipiec 2001. Przejazd przez pole minowe. Podobno po tegorocznej powodzi miny zostały wypłukane i zmieniły samoistnie miejsca. Może być zabawa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilosera Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 hotelowym stalowcem nocna przejażdżka po Antwerpii (Sint-Annatunnel) hotelowym stalowcem przez Friesland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Może nie widać, ale jest to ze 20m nad ziemią ; D I wymagało przeskoczenia barierki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi