Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

2008 r. (czyli dość stare), trasa "alta via dei Monti Ligurii", opuszczone schronisko w drodze na Monumento al Redentore.
Niby nic ale chmury "poniżej" jakoś na nas działają...

P1110599.2.JPG

• Mod Team
Napisano

transalp 2009r (czyli tez nie najmłodsze)
W sumie można by standardowymi landszaftami zaśnieżonych koron ale zdecydowałem się na trochę mniej typowe: kanion Val d'Uina

P1180430a.jpg

• Mod Team
Napisano

W kwestii widoków... hmm te w załączeniu też były piękne :)

Beskidy Skolskie, Ukraina, wodospad Kamionka 6 km od Skole

rozmazane celowo bo dzieci tu bywają ;)

DSC01355.JPG

Napisano

Dołączona grafika

Szlak między Małym a Dużym Stożkiem. Cyknołem tobw czerwcy 2013. Łatwy zjazd a potem delikatne podejscie pod D. Stożek :)

Tapatlknięte z Galaktycznej es czwórki

• Mod Team
Napisano

Jezioro Gołdap (z widokiem na naszych kochanych sąsiadów),
wieczór przed wyruszeniem na pierwszą rodzinną wyprawę z dzieciakami po Suwalszczyźnie

DSCN2379.JPG

• Mod Team
Napisano (edytowane)

Zamek Spiski, Słowacja

2ibfa02.jpg

Słowacki Raj, nie pamiętam dokładnie gdzie, ale wjazd z okolic Hrabuszyc i Suchej Beli
34qv81h.jpg

Edytowane przez adamos
  • Mod Team
Napisano

Okolice Szklarskiej, gdzieś po czeskiej stronie. Piękne miejsce, bardzo długi zjazd :) Rok 2010.

IMG_7187.JPG

Szklarska, wjazd na Wysoki Kamień. Rok 2009.

IMG_0409.jpg

Napisano

Plaża między Dąbkowicami a Łazami. Po zrobieniu fotki oddaliłem się kawałek, po jakimś czasie szły dwie pary w mocno rozrywkowym nastroju, jeden z panów zabrał bojkę, później widziałem, jak paradował z nią w Łazach :)

DSC01106.JPG