- 0
Wybór roweru - prawdziwy sklep vs media expert ?
-
Podobna zawartość
-
- 4 odpowiedzi
- 703 wyświetleń
-
- 8 odpowiedzi
- 1 373 wyświetleń
-
- 4 odpowiedzi
- 1 289 wyświetleń
-
- 7 odpowiedzi
- 1 157 wyświetleń
-
- 1 odpowiedź
- 364 wyświetleń
-
Pytanie
Gość Pavveł
Witam! Zastanawiam się nad zakupem roweru (trekkingowy), chciałbym przeznaczyć na to około ~1200 zł, ale oczywiscie jeśli trafi się okazja to fajniej by było mniej. Pierwszy w oko wpadł mi Kross Trans Atlantic ~1300zł, ale niedawno zauważyłem w reklamie rowery w media expert na przykład Arkus Delta T1000 ~650zł lub BEST Trekker M19 ~900zł i tutaj pojawia się pytanie... Czy te "media-expertowe" rowery zaliczać do makrokeszy i dać sobie kompletnie spokój z takim sprzętem? Przyznam się bez bicia że nie znam się za bardzo na całym tym sprzęcie rowerowym, niby podzespoły od shimano, rower od Arkusa, a tylko 650zł ewentualnie ten drugi juz 900zł ale BEST to jakaś normalna firma, podzespoły ok? Wszystko wydaje się być w porządku, ale... ? No właśnie, ale... Tutaj chciałbym dopytać obeznanych ludzi. Temat o makrokeszach czytałem, ale tam bardziej mowa o rowerach (?) za 199.99 zł. Już tak na koniec, czy ten kross jest ok? Czy może w tej cenie coś lepszego doradzicie? Z góry dziękuję za odpowiedzi, miłego dnia... czy tam miłej nocy, zależy o której to czytacie
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.