lordsabril Napisano 8 Maja 2014 Napisano 8 Maja 2014 W internecie spotyka się różne sugestie odnośnie proponowanego rozmiaru do wzrostu, u jednych pasuje L u innych XXL. Mam 185 cm wzrostu, 100 cm w klatce i prawie 90 w pasie na luzie, wiadomo, spodenki się rozciągają. Znalazłem komplet, który teoretycznie pasuje do mnie: koszulka :szer pod pachami około 49cmdł z przodu 55,5cmdł z tyłu 71 cmspodenki :szer w pasie 31cmszer w udzie 21,5cmdł nogawki od wkładki 19cm Ale gdzie indziej widzę tabelę: I ja teraz nie wiem, czy jestem nieproporcjonalny czy oni się mylą. Może ktoś ma podobne wymiary i wie co wybrać?
Gość krzysiekx84 Napisano 8 Maja 2014 Napisano 8 Maja 2014 Ja w takich rozmiarach biorę pod uwagę wzrost, wymiary tylko orientacyjnie. Ja mam 180cm wzrostu i wszystkie ciuchy jakie mam na rower to L za małe troszkę a xl w sam raz klatkę mam też 100 -+3 (zależy kto jak mierzy), a w pasie 94. Na wagę w cale nie patrze bo to bzdura. W twoim przypadku brał bym 2XL. Ale dla pewności sprawdził bym jeszcze na innych sklepach czy aukcjach ten sam produkt. Bo czasami sprzedawca jest leniwy i podaje wymiary producenta a inny podaje faktyczne bez rozciągania i po rozciągnięciu.
lordsabril Napisano 8 Maja 2014 Autor Napisano 8 Maja 2014 Chyba wezmę XL bo to największe dostępne na aukcji, różnice są na tyle nie wielkie, że nie powinno byc problemów.
Gość krzysiekx84 Napisano 8 Maja 2014 Napisano 8 Maja 2014 Chyba wezmę XL bo to największe dostępne na aukcji, różnice są na tyle nie wielkie, że nie powinno byc problemów. zawsze masz 10 dni na zwrot
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.