Skocz do zawartości

[Plecak] Bukłak do MTB i nie tylko.

squadak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć!

Poszukuje plecaka z bukłakiem głównie do MTB. Przyznam się szczerze, że nie bardzo orientuję się ile miejsca potrzebuję. Na plecach najczęściej miałbym jakieś kanapki, bluzę/kurtkę, pokrowiec z okularami i portfel.

Okazyjnie mógł by być użyty, aby przewieźć buty, dwie, trzy książki i jakąś bułkę. Ile litrów będzie mi trzeba? Z racji, że to plecak do MTB to powinien być wygodny dobrze się trzymać, być wygodny i nie bujać się na boki. Co polecacie?

Pozdrawiam :-)

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Napisano

Ja mam plecak camelbacka od 8 lat i jest swietny. Nie orientuje sie co to za model, ale w ogole sie nie zniszczyl. Chyba ma pojemnosc kolo 8 litrow. I buklak polecam raczej 3 litry, bo 1,5 to troche malo.

Wysłane z mojego LG-F180L przy użyciu Tapatalka

Napisano

Cos z deutera seria race air bedzie w sam raz dla Ciebie. Do tego buklak source nie koniecznie sygnowany dodatkowo napisem deuter, bedzie taniej ;) lecz buklak moze byc dowolnej firmy, oby sprawdzonej w boju :)

Wysyłane z mojego Milestone za pomocą Tapatalk 2

Gość krzysiekx84
Napisano

Cześć! Poszukuje plecaka z bukłakiem głównie do MTB. Przyznam się szczerze, że nie bardzo orientuję się ile miejsca potrzebuję. Na plecach najczęściej miałbym jakieś kanapki, bluzę/kurtkę, pokrowiec z okularami i portfel. Okazyjnie mógł by być użyty, aby przewieźć buty, dwie, trzy książki i jakąś bułkę. Ile litrów będzie mi trzeba? Z racji, że to plecak do MTB to powinien być wygodny dobrze się trzymać, być wygodny i nie bujać się na boki. Co polecacie? Pozdrawiam :-)
http://www.forumrowerowe.org/topic/160574-plecak-deuter-na-miasto-rowerem-i-wycieczki/?do=findComment&comment=1488763

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...