dovectra Napisano 8 Maja 2014 Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Cześć Kupiłem używane druciaki mezcale 26x1,9 cala. Bieżnik całkiem świeży lecz boczki popękane i sparciałe tu fotki mezcala i saguro 26x2,0 drut kolegi po rocznym uzytkowniu, http://www.forumrowerowe.org/gallery/album/3018-opony/ czy to wada materiałowa? czy zleżałe opony? czy przegrzany kontener? mieliście jakieś wpadki z geax-em? dziwi mnie to mam opony japońskie które mają ponad 20 lat i nic się nie dzieje z nimi a tu? po roku ? szok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 8 Maja 2014 Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Po roku to i ja mam popękane boki ale w Schwalbe Racing Ralph, więcej nie kupię a bieżnika jeszcze więcej niż połowa została. Wysłane z Tapatalk za pomocą Samsung Galaxy Note 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 8 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 uprzedzam pytania, u kumpla to wiem że ciśnienie miał wzorowe, 2,5 atm , bieżnik prawie nowy, żadnych hopek ani szaleństw w terenie, 90 % miasto. i trach boczki z papieru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinek1992 Napisano 8 Maja 2014 Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Coraz gorszy materiał dają niestety my tracimy ale w rok żeby coś takiego się stało to jest bardzo dziwne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 8 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 dziwne te zakupione mezcale też 1 rok -2 lata używane a saguaro się rozpadło, chyba z 6 dziur na całej oponie znaleźliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 9 Maja 2014 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Mam saguaro i po roku nie było pęknięć , pomijając bieżnik jak nowe . Możliwe że to wadliwa partia czy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 10 Maja 2014 Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Albo sprzedawca pozbywał się opon leżących od roku w sklepie, licząc że nie będzie się chciało komuś reklamować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.