Mod Team sznib Napisano 8 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Tak właśnie wygląda sprawiedliwość w naszym "kraju raju": http://www.wprost.pl/ar/446749/Sedzia-potracil-rowerzyste-Prokuratura-umarza-postepowanie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbuss Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 1. Ręce opadają... 2. To dobitnie pokazuje, że na drodze bezpieczniej niż za "ścieżkach" rowerowych, przecinanych co chwilę wyjazdami z posesji ze słabą widocznością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 @@sznib, Wydaje mi się, że była już gorąca dyskusja na temat tej sprawy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikoBiko Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Była była, nie mogę teraz znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 To jest temat z maja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Może artykuł, ale mam nieodparte wrażenie, że ten kotlet jest odgrzewany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIANT84 Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Może artykuł, ale mam nieodparte wrażenie, że ten kotlet jest odgrzewany. dobre masz wrazenie. Przeczytalem tylko temat z linku i juz wiem ze to bylo poruszane, otaz to ze wszystko zostalo zatarte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Może artykuł, ale mam nieodparte wrażenie, że ten kotlet jest odgrzewany.Wyrażę się jaśniej, Qbuss odkopał temat z maja. Sznib dał linka 8 maja. Być może sprawa była wałkowana w innym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.