Skocz do zawartości

[piasta] Dt 350 problem

Darknes

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A to może być, że przysłali inne też kiedyś kupiłem u nich koła z mocowaniem tarcz na 6 śrub, a przyjechały pod CL :D podesłali adaptery, które też nie pasowały do tych piast... eech szkoda gadać.  

Napisano

Średnica jest 12mm tylko pod koniec jest pierścień o szerokości 4mm i średnicy 10mm i nie przechodzi oś.Chyba, że coś źle robie, ale wydaje mi się, że to ma przejść na wylot. Czy to jest wersja do"cienkiego" szybkozamykacza? Są jakieś inne wersje ośki 142x12mm? Jak by trochę rozwiercić to by było ok, tylko czy tak można, żeby nie zepsuć.

Napisano

Jak by rozwiercić to by nie pomogło, ponieważ piasta ma szerokość 135 mm, a mocowanie o którym piszesz ma 142 mm (czyli 142 X 12mm) ... jest też standard 135 X 12 mm ale takiego zapewne nie posiadasz ...

Napisano

Lepiej tego nie zaczepiaj tylko dzwoń do nich i wyjaśnij sprawę, i niech Ci wymienią koło, bo te co było na aukcji posiadało taką ośkę. Najwyraźniej ktoś się walną albo w opisie aukcji albo przy pakowaniu.  Rozwiercisz i będziesz miał po gwarancji... 

Napisano

Dzwoniłem i powiedzieli, że wyślą szerszy pierścień, tylko będę musiał złożyć go sam. Mam nadzieje, że to rozwiąże sprawę. Wygląda na to, że są wymienne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...