Skocz do zawartości
  • 0

Rower do rekreacyjnych wycieczek.

Gość Tomasz

Pytanie

Gość Tomasz
Napisano

Witam Państwa,

Przymierzam się do kupna nowego roweru, bo sezon już się zaczyna, a mój dotychczasowy rower stracił już swoje "5 minut". Będę nim jeździł tylko i wyłącznie po asfaltowych drogach, szosach. Najchętniej kupiłbym sobie kolarzówkę, lecz niestety posiadam skrzywienie kręgosłupa typu skolioza a do kolarzówki trzeba się nieźle pochylić i czytałem że nie jest to zdrowe dla "skoliotyka". Więc chyba wybiorę jakiegoś crossowego, oczywiście aluminiowego na dość wąskich 28" kołach. Po prostu chodzi mi o to żeby jak najlżej się jeździło. Cena to powiedzmy +/- 1000zł za nowego lub jakąś używkę. Ważne też żeby rower był wytrzymały, żeby nie trzeba było go naprawiać po każdej wycieczce. Wycieczki robię przeważnie po ok 50km (mój rower nie pozwalał na dłuższe trasy), więc pasowałoby żeby rower był też wygodny. Na allegro jest pełno crossowych modeli, ale kompletnie nie wiem jaki wybrać. Myślałem nad Kellys bo to jedna z najlepszych marek.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź, Tomasz.

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...