Ombre Napisano 22 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 No dobra, a opony. Takie tanie schwalby starcza, czy warto inwestowac w tiogi, ktore podales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermittt Napisano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Jesli tylko dirt to powinny spokojnie wystarczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Tiogi mi się wydają względnie uniwerslane i fajne, ale możesz jeździć na tańszych oponkach. Pozdrower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gtix Napisano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Oto moja specyfikacja na jakiej ja jeżdzę: Obręcze:Dartmoor Blizzard, 5 komorowa, kapslowana 36 otworów-70zł Piasty:Deore Przód-50zł Tył-70zł Szprychy: Dt-72zł Dętki:20zł Opony:Kenda Kinetic 2.35-80zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.