djtomas Napisano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Witam! Zanosi się na to, że będę potrzebował udać się do jakiegoś serwisu rowerowego. Jakie moglibyście polecić serwisy rowerowe w Lublinie? POzdr. PS. ile mogą wziąć w serwisie za montaż i regulację przerzutki przedniej? <nie chcę przepłacić> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamill Napisano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Polecam serwis-sklep Rojax, przy ul. Zana, obok Leclerca Montaż powinien być darmowy (oczywiście jeśli kupiłeś w sklepie, gdzie jest serwis), regulacja - najwyżej parę złotych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djtomas Napisano 19 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 http://allegro.pl/my_page.php?uid=3129188 może to ten? POzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twardy Napisano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 dobre serwisy rowerowe w lublinie sa: sklep cyklo na wigilijnej serwis mechanika na cyruliczej sklep-serwis interski na zana obok rojaxa jezeli chodzi o cene to idz i zapytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djtomas Napisano 3 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 a serwisował ktoś w Tomexie ? POzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmrok Napisano 24 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 ja od siebie polecam tez serwis intisport na bramowej - srednia cena za usluge tego typu (ustawianie, smarowanie, regulacja) to 10pln. na cyruliczej chyba jest taki maly warsztat, tam regulacja 5pln kosztuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub22 Napisano 3 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Na ul. Granicznej powstał nowy, mały sklep i serwis rowerowy pod nazwą "Centrum rowerowe". Byłem tam dzisiaj i jestem zadowolony, zmieniłem tam korby + centrowanie koła, regulacja przerzutek. Ceny bardzo, bardzo korzystne. Polecam, bo nigdzie w Lublinie nikt taniej nie zrobi. Właściciel zna się na rzeczy i można z nim pogadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parampam Napisano 19 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 PS. ile mogą wziąć w serwisie za montaż i regulację przerzutki przedniej? <nie chcę przepłacić> Jeśli nie chcesz przepłacić, to zrób to sam. To akurat nie wymaga ani specjalistycznych zdolności, ani narzędzi, ani wyszukanej wiedzy. Ustawienie i regulacja krok po kroku tu: http://www.bikeboard.pl/index.php?d=porady...=34&art=425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.