Lucas Napisano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Co brać na przód z tyłu mam 23-ke dac to samo na przód, może jednak 20, prosze o radę :030: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deschek Napisano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Co do rozmiaru, sam jezdzilem tylko na 23, przod jak i tyl, rozmawialem z zawodnikami i stwierdzili, ze nie ma roznicy pomiedzy 23, a 20 w jezdzie, oprocz wysokosci i podatnosci na snejki Co do mtb, szersza opona na przodzie poprawia prowadzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawciu Napisano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 z regoly w mtb zaklada sie wezsza opone na tyl a szersza na przod, tak jak wczesniej bylo pisane poprawia prowadzenie, wiec mozesz kupic 20 i zalozyc ja na tyl a 23 na przod dac. Jesli chodzi natomiast o szose to 23 nieco szeroka wg mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Jesli chodzi natomiast o szose to 23 nieco szeroka wg mnie 23 to chyba optymalna opona w szosowkach i jest wystarczajaco waska. ..na tyle waska, ze na pomoscie nad jeziorkiem wpierniczylem sie przednim kolem w szpare miedzy deskami i zaliczylem glebe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D_D Napisano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Jeżdżę na 23-ce – na moich „dziurawych” drogach ten rozmiar to optymalny kompromis. Znam okolice gdzie 20-ka ze względu na piękne asfalty byłaby wskazana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
epafras Napisano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Jeżdżę na 23-ce – na moich „dziurawych” drogach ten rozmiar to optymalny kompromis. Znam okolice gdzie 20-ka ze względu na piękne asfalty byłaby wskazana. dokladnie ja mam na razie 20 ale zmieniam na 23 bo różnicy nie ma prawie wogóle a szkoda koła na nasz polskie drogi, po prostu nie ma sensu katować roweru tymbardziej że różnica w jeździe jest niezauważalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 20 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Sam jeżdze na 23-ce, ale myślałem o czyms węzszym bo szykuje mi sie zmiana opon i pewnie kół, dzięki za rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Sam jeżdze na 23-ce, ale myślałem o czyms węzszym bo szykuje mi sie zmiana opon i pewnie kół, dzięki za rady tak z ciekawosci jakie masz kola i jakie planujesz miec ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 21 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Złapiesz się za głowę jak usłyszysz, z przodu mam rozwiązanie najbardziej archaiczne z możliwych, system pamiętający czasy Szurkowskiego, czyli szytki za to na obręczy Mavic'a. Tył to tania bo tania, na razie mnie nie stać na coś innego-obręcz Remerx Aero dętka Continetnal, oponka Kenda. Na przód mam zamiar sobie kupić kompletne kółko na piaście Shimano i Remerxie Aero, co sądzisz otym zestwawieniu Jak dorwę jakąs robotę na wakacjach to pewnie kupie jakąś nowszą ścigałkęm, na razie jeżdze na tym co mam, ważne, że sprawia mi to radość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ślepa Genia Napisano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 według mnie obręcze Remerxa są dobre bo sam używam je kilka lat i nie ma problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 z tego co sie zorientowalem to remerx ma bardzo dobry stosunek cena/jakos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ślepa Genia Napisano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 z tego co sie zorientowalem to remerx ma bardzo dobry stosunek cena/jakos. w pełni sie z tobą zgadzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 22 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 w pełni sie z tobą zgadzam więc kupuje, szkoda że na składzie maja tylko czarne, a ja z tyłu mam srebrną , no ale trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawciu Napisano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Rowniez sie zgodze z poprzednikami, Remerx bardzo dobra obrecz (cena/jakosc na 6) sam na takiej jezdze z tylu i jak do tej pory to jest pancerna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.