boruke Napisano 5 Maja 2014 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Witam, Mam takie pytanie otóż w moim rowerze mam znaczne luzy i stukania przy korbowodzie. Nie wiem jaki mam typ tego suportu z tego co znalazłem na wikipedii jest to klasyczny Pytanie moje brzmi czy istnieją jakieś zamienniki gotowe ? Takie jak te np : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadra1965 Napisano 5 Maja 2014 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Tak to jest standardowy suport starego typu. Są dwie śrdnice mocowań misek suportu .Musisz dobrać średnicę taką jak w starym suporcie. Na drugim zdjęciu jest suport z mocowaniem do korb typu octalink . Długość osi suportu dobiera sie w zależności od modelu korby. W twoim przypadku szukaj z osią na kwadrat - jeśli zostawiasz starą korbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copone Napisano 5 Maja 2014 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 http://www.forumrowerowe.org/topic/122722-suport-rozmiar-suportu-jak-dobrac-poradnik/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.