Skocz do zawartości

[rama]alu, pod amortyzator, koło 26, max 150zł, ok 19", v-brake

viper512

Rekomendowane odpowiedzi

Hej.

Szukam ramy do roweru, pod amortyzator o skoku 100mm, koło 26" i hamulce v-brake, stery najlepiej 1 1/8. Rozmiar ramy najlepiej około 19" 

Gdyby się dało, chciałbym zmieścić się w kwocie 150zł. Jest to do zrobienia? Nie ważne jaka, byle była sprawna.

Miałby ktoś coś do zaoferowania?

Dziękuję i pozdrawiam.

Jaka średnica sztycy do niej wchodzi? Rama ma stery, czy muszę sobie dokupić? Jeśli tak - jakie stery wchodzą do tej ramy? Miałbyś jakieś zdjęcia jej stanu i jak wygląda ten suport? Jak spawu na zimno? Chodzi o takie "kleje" ? Można to później rozdzielić? Trzebaby to nałożyć na całym obwodzie? Po zastosowaniu tego nie będzie problemu z działaniem?

Pozdrawiam.

Co do sterów, bardziej chodziło mi o miski i bieżnie na widelec, z wiankami myślę że nie będzie problemu. Po użyciu tego spawu na zimno nie będzie wielkiego problemu by to później odkręcić, czy raczej ciężko i łatwo coś przy tym uszkodzić? A chcąc naprawić gwint, trzeba by na jakąś inną średnicę, czy jest tam jakiś materiał, by na nim to zrobić? W serwisie rowerowym by się tego podjęli?

Hak do przerzutki także jest z ramą?

Mój e-mail:

slawektaras@gmail.com

PS. Mógłbyś zmierzyć wysokość główki?(czy rura sterowa podpasuje długością)

• Mod Team

Temat został usunięty.

Prawdopodobna przyczyna usunięcia:

- Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione

- Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu

Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...