desper1 Napisano 5 Maja 2014 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 witam to mój pierwszy post na forum i od razu pytam kupiłem rower crossowy KROSS EVADO 3 i chciał bym kupić sobie jakieś buty na rower jeżdżę raczej na szosie i dystanse max 50 km nie chce butów wpinanych w pedały ale też nie dobrze jeździ mi się w moich butach do biegania ... stąd pytanie .... upatrzyłem sobie buty jak na zdjęciu shimano SH–M czy to nie buty tylko do MTB ? pozdr rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 5 Maja 2014 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Po co kupować buty z systemem SPD, skoro nie chce się z niego korzystać? Sugeruję kupić półbuty trekkingowe - mają sztywne podeszwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desper1 Napisano 5 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 nie wykluczone że w przyszłości może będę z tego systemu korzystał ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzech76 Napisano 5 Maja 2014 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Słuchaj kupiłem ostatnio sobie buty northwave rocker. Są to buty do zatrzasków ale możesz ich używać jak zwykłe buty. W miejscu montowania bloków mają zaślepkę trwale połączoną z podeszwą. Dopóki je nie zerwiesz masz normalne buty wyglądające jak trekingowe. Wysłane z DOOGEE PIXELS DG350 za pomocą Tapatalka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.