Patryk606 Napisano 5 Maja 2014 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Witam. Jako, że jestem kompletnym idiotą. I dzisiaj stwierdzilem, że moje klocki muszą być naprawde dojechane bo tył to już mnie prawie zatrzymać nie może, postanowiłem sprawdzić co i jak z klockami. Oczywiście z mojej niewiedzy i głupoty.. 2 sekundy po odkreceniu głównych śrub pomiędzy jedną i drugą stroną z połówkami tłoczków zorientowałem się, że pomiedzy nimi jest luźny przelot oleju.. i że moge się pożegnać z tyłem aż tego nie odpowietrze. I moje pytanie... bez zestawu żadnym domowym sposobem nic nie zdziałam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 5 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Nie dość ze idiota, to jeszcze leniwy w skrócie strzykawka, wężyk, kluczyk, DOT. Resztę sobie poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi