Misiek^^ Napisano 21 Listopada 2007 Napisano 21 Listopada 2007 Witam znawców Szybka piłka: Gdzie dostane S-Worksa HT M5 w dobrej cenie ?
lukashs Napisano 21 Listopada 2007 Napisano 21 Listopada 2007 cięzka sprawa, jezeli zadowolisz się srebnym s-worksem to wiem ze mieli takowe w "twomarku" jezeli interesuje Cię czerwony lub czarny to zaczynaja sie schodki, we wrzesniu jak kupowałem dla siebie ramkę sprawa wygladała tak, ze modelów 2007 nie było w pl, brak w czechach i brak w niemczech, oczywiscie na głownych magazynach, bo czy one sa lub były w jakims sklepie nie da sie sprawdzic. nie wiem jak sprawa wyglada teraz, ale kiedy ja szukałem ramy to doslownie szukałem jej wszedzie i nic ale na dobre mi to wyszło bo nabyłem model 2008 co do ram na 2008 rok, ostatnio byłem w czechach(ostrava), pytałem sie o nie z ciakawosci, maja je miec dopiero w marcu. na czeskich stronach widzialem te ramki za 19tys koron, cena spadła bo model 2007 kosztował 24tys koron. pisałem maial do jednego ze sklepów oferujacego ta rame(model 2008) maja je w swojej ofercie, lecz dostepne beda na poczatku sezonu 2008. co do jedynej dobrej ceny to tak: albo srebrny z twomarku, czerwony z czech, lub jakas okazja z allegro pozdro
Nawrotek Napisano 24 Listopada 2007 Napisano 24 Listopada 2007 A słuchajcie, Od podchoinki stanę się szczęśliwym posiadaczem speca stumpjumera 06 tego z m4 srebrnego, i pytanko mam. Jaką on ma średnice sztycy? chyba 30.9mm tak? I czy dostanę do niego gdzieś sztycę w normalnej cenie?
Moskit Napisano 28 Listopada 2007 Napisano 28 Listopada 2007 Czyz nie brzmi pieknie http://www.specialized.com/bc/microsite/holiday/index.html
Misiek^^ Napisano 28 Listopada 2007 Napisano 28 Listopada 2007 Stare było już w tamtym roku Ale fakt mocni są goście Ciekawe jak naprężali szprychy żeby wyszły im idealnie tony melodii
Moskit Napisano 16 Grudnia 2007 Napisano 16 Grudnia 2007 Specke mojego Speca podalem wczesniej, a teraz dodaje zdjecie http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c76b84af5455c852.html
ramir Napisano 6 Stycznia 2008 Napisano 6 Stycznia 2008 Może to mało oryginalny pomysł - ale może powrzucalibyśmy nasze fotki bików albo z bikami W końcu jak klub speca to klub z speca. Mi padła cyfrówka więc zrobię zdjęcie tradycyjne i poskanuję, albo wrzucę coś sprzed roku. Co wy na to? Zawsze można coś podpatrzeć lub powymieniać doświadczenia na tamat tego co dołączamy zazwyczaj do speca ))
ramir Napisano 12 Stycznia 2008 Napisano 12 Stycznia 2008 Mojego można zobaczyć tutaj - http://www.bikefoto.pl/rower/zdjecie/22882.../niezalogowany/ Rowerek od tego czasu przeszedł istotne modyfikacje - jak będzie ładny plener zrobię zdjęcie i wrzucę.
bendus Napisano 10 Lutego 2008 Napisano 10 Lutego 2008 To się zapiszę - Specialized Enduro 2003. Specyfikacja tu: http://www.forumrowerowe.org/index.php?s=&...st&p=454825 , a aktualne fotka w sygnaturze. Coś te kluby jak rękawiczki zmieniam, ale mam nadzieję, że przygoda ze Specem potrwa dłużej.
ramir Napisano 7 Marca 2008 Napisano 7 Marca 2008 Witam - też chcę się pochwalić oto link do fotki (nie wiem czy działa - dopiero się zarejestrowałem) Pozdr. specjalistów (i innych też).
lukashs Napisano 7 Marca 2008 Napisano 7 Marca 2008 Bardzo ciekawy bajk ! podoba mi się ! ale... ale.... tą torebke bym zdjął.... wzamian można zainstalować jakas fajną podsiodłowke.. wg mnie wyglada to o niebo lepiej niz taka na rame..
ramir Napisano 7 Marca 2008 Napisano 7 Marca 2008 Wiem - ale do taj torebki mam sentyment - pozostałość po miłości do authora visiona. Poza tym - z torebką jeżdżę tylko zimą, bo moja kurtala ma płytkie kieszonki )) Dopiero na zdjęciu zobaczyłem jak to "specjalistycznie" wygląda
ramir Napisano 10 Marca 2008 Napisano 10 Marca 2008 Lukashs - już pewnie o to pytałem... jak ci się sprawują opony - SpeedKingi??? Jak sądzę w terenie dają sobie radę - ale jak z oporami toczenia??? Najbardziej interesuje mnie porównanie do Twisterów - jak oceniasz - dużo ciężej się jedzie na twoich Speedach??? (nie wiem czy masz doświadczenie z Twisterami - ale zawsze choćby subiektywne oceny coś mogą pomoc przy wyborze:))) Pozdr.
lukashs Napisano 10 Marca 2008 Napisano 10 Marca 2008 na twisterach nie śmigałem, ogólnie oponki są dobre w teren, ale guma z jakiej są zrobione jest bardzo miękka. moje speedy starły się prawie do zera w około 1700-1800 km, dokałdnie nie wiem ale moge policzyc jak cos;) zaliczyły 2 maratony, i kilka wypadów w góry. z błota czyszczą się szybko, dobrze trzymają. Nie byłem zachwycony tymi oponami.
lukashs Napisano 1 Kwietnia 2008 Napisano 1 Kwietnia 2008 definitywnie odchodze od SPECA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! mój s-works dziś na wytzrymał i pękł przy supporcie ;/;/;/ nie ma to jak przenieśc pordukcje na tajwan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na zjezdzie przy około 60km/h coś strzeliło... no i zatrzymuje się i patrze a tu szpara.... !!!!! jutro będa fotki, bo na razie nie mam czym zrobić, bo po tym zajsciu właczyło mi się ADHD i Zaje**** telefonem o ziemie i szlak go trafił. aż nie wiem co tutaj wam napisac, rece mi się trzęsa do teraz a pula ze zdenerwowania nie spada ponizej 150 ! cholera ja to mam pecha aha i chciałbym dodać, że to nie jest prima aprilisowy żart zaraz się ubieram i jade na Tajwan ich powystrzelać
tobo Napisano 1 Kwietnia 2008 Napisano 1 Kwietnia 2008 a ja wczoraj oglądalem spece na 2008 - big hit chyba I. ale to to bylo paskudnie brzydkie.... spece zawsze mi sie podobaly ale to okropienstwo przekracza granice dobrego smaku http://www.specialized.com/bc/SBCEquipPopu...uipmodel=BigHit FSR I błeee....
ramir Napisano 2 Kwietnia 2008 Napisano 2 Kwietnia 2008 Lukashs - jeszcze jeden taki żart i przyjedziemy Ciebie powystrzelać Właśnie prowadzę ożywiony spór o wyższość speców nad scottami i już myślałem, że dostarczyłeś opozycji kontrargumentów Na szczęście wszyscy wiemy, że: "prędzej Ci serce pęknie niż rama speca". Gratulacje udał ci się prima aprilisowy dowcip.
ramir Napisano 2 Kwietnia 2008 Napisano 2 Kwietnia 2008 Niestety - ale to zdjęcie http://www.bikefoto.pl/rower/zdjecie/29568.../niezalogowany/ podważa naszą niezłomną wiarę w niepękające Spece - teraz trzeba się trzymać wersji, że Epic to nie S-works
lukashs Napisano 2 Kwietnia 2008 Napisano 2 Kwietnia 2008 no tak złamana, ale patrzac na tego typka to troszke mu się waży...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.