robertd12 Napisano 4 Maja 2014 Napisano 4 Maja 2014 Witam, Mam takie pytanko do was jako znawców tego typu tematyki.Ile może być wart taki rower jak na zdjęciach poniżej?Dodam, że przerzutki są do regulacji, oraz widelec nie siedzi do końca dobrze w główce ramy, tak jakby ktoś go źle zamontował. Pozdrawiam serdecznie -Robert
mklos1 Napisano 4 Maja 2014 Napisano 4 Maja 2014 W stanie zastanym - 100-150 PLN. Osobiście więcej bym nie za niego nie dał.
robertd12 Napisano 4 Maja 2014 Autor Napisano 4 Maja 2014 Hej, dzięki za odpowiedź aczkolwiek zadziwiła mnie tak niska cena. Mógłbyś napisać czemu tylko tyle?
mklos1 Napisano 4 Maja 2014 Napisano 4 Maja 2014 Zerknij nawet na Allegro. Za 400 PLN kupujesz rower w wyraźnie lepszym stanie na osprzęcie podobnej klasy. Ten na zdjęciach ma poważny ubytek lakieru (tak to bynajmniej wygląda), niewyregulowane przerzutki i bliżej nieokreślony problem ze sterami. Jak ogarniesz temat sterów i przerzutek to pewnie weźmiesz około 250-300 PLN.
robertd12 Napisano 5 Maja 2014 Autor Napisano 5 Maja 2014 Okej, dzięki za odpowiedzi. Przerzutki to niewielki problem, stery prawdopodobnie są źle założone albo niedokręcone, tym też raczej mógłbym się zająć Nie ma ubytków lakieru, chociaż na zdjęciach faktycznie może to tak wyglądać. Wiem na czym stoje teraz . Piwko dla was !
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.