Skocz do zawartości

[Spodenki] Które wybrać

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Od czterech lat używam tych ze Stanteks'a (czarno-czerwone) i w zasadzie nie mam z nimi problemów.

Wkładka już się wygniotła, delikatnie puściły na szwie ale po zszyciu służą dalej ;-) . Napis Stanteks po kilku praniach popękał ale jeszcze się trzyma póki co. Nie są to jakieś wybitne spodenki ale za tą cenę dają radę.

A co do spodenek z szelkami to ja osobiście takowych nie trawię. Próbowałem w takich jeździć ale szelki najzwyczajniej w świecie mi przeszkadzają.

Pozdrawiam

Napisano

@copone:

Ale one wszystkie mają wkładkę coolmax. Chyba, że coś niedowidzę... :icon_lol:

myślałem o stanteks

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

Napisano

Od czterech lat używam tych ze Stanteks'a (czarno-czerwone) i w zasadzie nie mam z nimi problemów.

Wkładka już się wygniotła, delikatnie puściły na szwie ale po zszyciu służą dalej ;-) . Napis Stanteks po kilku praniach popękał ale jeszcze się trzyma póki co. Nie są to jakieś wybitne spodenki ale za tą cenę dają radę.

A co do spodenek z szelkami to ja osobiście takowych nie trawię. Próbowałem w takich jeździć ale szelki najzwyczajniej w świecie mi przeszkadzają.

Pozdrawiam

Ile km na nich zrobiels przez te 4 lata?

Napisano

Ciężko mi stwierdzić bo licznika nie używam od dawien, dawna. Pewno z kilka tysięcy zrobiłem. I nie są to też jedyne spodenki w jakich śmigam.

Aczkolwiek są póki co najstarsze (przetrzymały trzy rowery :icon_lol: ). A dodatkowo w zimie ubieram je często pod dłuższe bojówki (ze względu na wkładkę).

Tak, więc katowane w lekkim enduro i turystyce górskiej praktycznie przez cały rok.

Oczywiście nie uważam ich za najlepsze na świecie. Gumka lubi się podwijać w pasie (zwłaszcza jak się ma "oponkę", jak ja  ) ale od tego jest sznureczek. No i jak w trasie potrzebuję się opróżnić to nie muszę się rozbierać z szelek. :laugh:

Z taką cenę myślę, że lepszych nie mogłem kupić. I jeśli będę kupował następne obcisłe to te rozważę w pierwszej kolejności.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...