LemonTricking Napisano 3 Maja 2014 Napisano 3 Maja 2014 Czy ktoś kiedyś biegał/pozniej jeżdził na rowerze i miał porównanie na czym lepiej budował kondycje? 2ga sprawa do czego chce kupic rower. Trenuje 3x w tyg akrobatykę 3x w tyg siłownia pod kątem funckonalności/wyglądu. Jestem po złamaniu podwójnym strzałki i jedna noga jeszcze lekko odstaje w sile. Mam obecnie problem z kondycjią, na treningach akrobatyki szybko się pocę i po 2h często juz jestem wyczerpany z siły Dodatkowo zawsze rano w dzien akrobatyki chciałem własnie biegac/jeżdzić na rowerze z rana lub też w dni kiedy czuje ze nie mam sily na akrobatykę po prostu pojeździć sobie, dobrze sie rozgrzać i później się porozciągać. Biegał bym, gdybym lubił biegać, ale nienawidzę tego,,najnudniejsza rzecz na swiecie, juz wole leżeć w wannie'' i szukam jakies alternatywy by ogólnie kondycyjnie się wzmocnić i dać nowe bodźce nogą. Wiadomo teraz tez bedzie cieplo, wiec wszelkie wypady nad jeziorko zeby poskakac to rower daje juz mi swietną rozgrzewkę wstępnie. teraz pytanie. Czy rower jest w stanie w jakiś sposob polepszyć kondycje organizmu?Czy rower jest w stanie choc w jakimś stopniu być alternatywą dla biegania? Jaki sposob jeźdzenia, interwałowo np? 30s maksymalnie szybko, 30s spokojnie?
Mod Team durnykot Napisano 4 Maja 2014 Mod Team Napisano 4 Maja 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.