Skocz do zawartości

[hample] Co wybrać? 1200 zł komplet

Putek

Rekomendowane odpowiedzi

Zmieniam hamulce i mam 1200 zł do dyspozycji, pomóżcie mi coś wybrać.

Na oku mam:

Hayes El Camino XC - 1128 zł

Deore XT disc 160mm, dual control - 940 zł

Magura Louise FR 160mm, 180mm - 999 zł

Magura Marta 160mm - 1599 zł troche wykracza poza fundusze, ale może coś wykombinuje

Wszystko oczywiście hamulce nowe, prosiłbym aby użytkownicy hampli pisali ich wady i zalety, a szczególnie użytkownicy Magur bo mało o nich słyszałem

Z góry dzięki, POZDRO

Nie rozumiem cen tych Magur Mart. Rok temu byly po niecale 400zl a teraz takie ceny. Przeciez to nie jest wersja Sl... hmmm... czy jest?

Mozesz sie jeszcze zastanowic nad Juicy 7 ale do tego ciezko jest dostac czesci zamienne jakby co tak samo w Magurze. Hayes za to jest bardzo popularny i nie ciezko o czesci zamienne.

A moze hayes HFX-9 Carbon - dosyc lekki jak Marta

Czytałem test i sie przekonałem, już kiedyś miałem je brać, ale kase przeznaczyłem na zrobienie roweru dla brata. Teraz mam zamiar ze swojej Ery zrobić scigacza tzn sprzedaje rame, kupuje najprawdopodobniej nowego Introverta na Eastonie po okazyjnej cenie 900 zł, wsadzam skareba, pełne deore xt oprocz przerzutki i lancucha xtr i hample chyba xt i zastanawiam sie nad mostkiem sztyca i kiera, lekkie oczywiscie. ale OT :D

Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...