Skocz do zawartości

[rower] koga miyata kim jesteś?

sylwia

Rekomendowane odpowiedzi

mam okazje za grosze kupis rower koga miyata

przerzutka przód shimano deore xt

przerzutka tył shimano altus

korba chyba shimano deore

manetki shimano deore xt

hamulce shimano deore xt

stery shimano deore xt

itd

pomijając fakt co za umysł zamontował z przodu deore a z tyłu altus :033: to rowerek ma niezły osprzęt

rama cr-mo [uwielbiam, na innych nie jeżdżę]

czy ktoś miał kiedyś rower tej firmy?

tylko piszcie szybko bo musze sie zdecydować do jutra

dzięki

no i co nikt nic nie wie? :029:

A za grosze to znaczy ile????? tesh kiedyś słysząłem o tej firmie :) a co do osprzetu to rzeczywiście fajny tylko przerzutke tylna wymeń koniecznie na jakiegoś lx-a :) i bedize gytes.....a jak Ci się coś nie spodoba ( np. rama bedzie za ciężka to możesz zawsze wymienić........Pozdrowerek ;)

A za grosze to znaczy ile????? tesh kiedyś słysząłem o tej firmie :) a co do osprzetu to rzeczywiście fajny tylko przerzutke tylna wymeń koniecznie na jakiegoś lx-a :) i bedize gytes.....a jak Ci się coś nie spodoba ( np. rama bedzie za ciężka to możesz zawsze wymienić........Pozdrowerek ;)

mówiąc grosze miałam na myśli 80zł

Hmmm... Koga Miyata jest holenderska :) A nie japońska jak napisała Ecia :)

Racja; to przez tę egzotyczną nazwę :) ... Pomyliło mi się bodajże z Nakamurą...

Ale jedno mi się na pewno nie pomyliło: ich stare stalówki są zdecydowanie godne uwagi :D .

Pozdrówko ze sprostowaniem :) .

To z lekka kultowa firma.

Znam dwóch oldbojów ujeżdżających na podobnych roweruch (w kolorze - gustowna miedź ;))

Uważają że to niezniszczalne rowery.

Dziadki kulają kilkanaście tysięcy w sezonie i obaj maja fabryczne piasty. Jedynie korby sobie powymieniali bo się zmieliły :D (no i pewnie kilkanaście łańcuchów już maja za sobą ;)

Jeden z tych rowerów jest datowany bodaj na 1980 r. :D

Wielka szkoda że nie dałaś rady... Ramy na mufach mają swój urok ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...