sylwia Napisano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 mam okazje za grosze kupis rower koga miyata przerzutka przód shimano deore xt przerzutka tył shimano altus korba chyba shimano deore manetki shimano deore xt hamulce shimano deore xt stery shimano deore xt itd pomijając fakt co za umysł zamontował z przodu deore a z tyłu altus to rowerek ma niezły osprzęt rama cr-mo [uwielbiam, na innych nie jeżdżę] czy ktoś miał kiedyś rower tej firmy? tylko piszcie szybko bo musze sie zdecydować do jutra dzięki no i co nikt nic nie wie? :029: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Koga Miyata to japońska firma, która robiła kiedyś bardzo fajne stalowe ramki, bodajże z Tange - jeśli to jest taka rama, bierz i się raduj . Pozdówko w skrócie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerman Napisano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 A za grosze to znaczy ile????? tesh kiedyś słysząłem o tej firmie a co do osprzetu to rzeczywiście fajny tylko przerzutke tylna wymeń koniecznie na jakiegoś lx-a i bedize gytes.....a jak Ci się coś nie spodoba ( np. rama bedzie za ciężka to możesz zawsze wymienić........Pozdrowerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwia Napisano 19 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 A za grosze to znaczy ile????? tesh kiedyś słysząłem o tej firmie a co do osprzetu to rzeczywiście fajny tylko przerzutke tylna wymeń koniecznie na jakiegoś lx-a i bedize gytes.....a jak Ci się coś nie spodoba ( np. rama bedzie za ciężka to możesz zawsze wymienić........Pozdrowerek mówiąc grosze miałam na myśli 80zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Na 99% koleżanka Sylwia mówi o TYM sprzęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 19 Czerwca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Jeżeli rzeczywiście koleżanka mówi o tym sprzęcie to podejrzewam, że rama będzie sporo za duża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwia Napisano 19 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Jeżeli rzeczywiście koleżanka mówi o tym sprzęcie to podejrzewam, że rama będzie sporo za duża. mówiłam o tym. ale już po sprawie dzięki a kto powiedział że ja jestem mała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerman Napisano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 I tak się opłaca zakupić ten rowerek chociażby dla samego osprzetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manio49 Napisano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Hmmm... Koga Miyata jest holenderska A nie japońska jak napisała Ecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 19 Czerwca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 mówiłam o tym. ale już po sprawie dzięki a kto powiedział że ja jestem mała? No tak masz rację, nie powinienem wzrostu wszystkich oceniać po sobie hihi Po sprawie tzn.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Hmmm... Koga Miyata jest holenderska A nie japońska jak napisała Ecia Racja; to przez tę egzotyczną nazwę ... Pomyliło mi się bodajże z Nakamurą... Ale jedno mi się na pewno nie pomyliło: ich stare stalówki są zdecydowanie godne uwagi . Pozdrówko ze sprostowaniem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefe Napisano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 mam jedną kogę, damka z połowy lat dziewięćdziesiątych. jeździ na niej teraz chłopak 11 lat. bardzo fajny rowerek. ma eliptyczne zębatki z przodu tutaj widać tą damkę http://www.rowerki2006.za.pl/slides/rowerk...6-063_orig.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwia Napisano 20 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 No tak masz rację, nie powinienem wzrostu wszystkich oceniać po sobie hihi Po sprawie tzn.? po sprawi to znaczy że ktoś inny sprzątnął mi go sprzed nosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagd Napisano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 To z lekka kultowa firma. Znam dwóch oldbojów ujeżdżających na podobnych roweruch (w kolorze - gustowna miedź ) Uważają że to niezniszczalne rowery. Dziadki kulają kilkanaście tysięcy w sezonie i obaj maja fabryczne piasty. Jedynie korby sobie powymieniali bo się zmieliły (no i pewnie kilkanaście łańcuchów już maja za sobą Jeden z tych rowerów jest datowany bodaj na 1980 r. Wielka szkoda że nie dałaś rady... Ramy na mufach mają swój urok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.