Pluszaq Napisano 3 Maja 2014 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Panowie, ponieważ często przeglądacie ogłoszenia na różnych portalach postanowiłem zamieścić taką informację na forum tym bardziej, że dotyczy mojego 29-era. W dniu dzisiejszym z osiedla Nowe Polesie w Łodzi został skradziony rower GT Karakoram 3.0, 29er, rama M w kolorze czarnym (wymieniłem w nim: sztyce na PRO LT, kierownica Ritchey Comp, chwyty Dartmoor, z przodu tarcza 180mm)Jeżeli ktoś spotka gdzieś natknie się na taki rower to bardzo proszę o informację. GT jest rowerem nietypowym więc łatwo go zauważyćZdjęcie GT poniżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copone Napisano 3 Maja 2014 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Powinieneś dać info na www.okradzeni.pl i innych typu bicyclestolen może Tobie się uda odnaleźć rower -życzę Ci tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK33 Napisano 3 Maja 2014 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 możesz napisać coś o okolicznościach kradzieży? czym był zabezpieczony? skąd go skradziono? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pluszaq Napisano 3 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Skradziono go z mojej komórki, teren zamknięty i "monitorowany". Masakra Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK33 Napisano 3 Maja 2014 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 no to masz nagranie, będzie dobrze. w każdym razie idę założyć ulocka na swojego roweru w garażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi