Cieslac4 Napisano 3 Maja 2014 Napisano 3 Maja 2014 Witam,Mam do zaoferowania amerykański rower, prawdopodobnie jedyny w PL.Jest to bardzo zwinna ramka przez zastosowane w niej rozwiązanie zawieszenia Sprzedam lub zamienię na coś typu FR np: scott volltage fr, soda, wish, shine itp...Bardziej gustuję w rowerach freeridowych niż typowu do DH jak mój ,dlatego postanowiłem się zamienić.Nie sprzedaje na części, tylko i wyłącznie zamiana albo gotówka za całość.Tutaj link do specyfikacji ramy:http://wwww.katalogrowerowy.pl/produkt.php?id_produktu=4566Rama: Chumba F5 2009Widelec: Marzocchi Junior T 170mm 2006(po serwisie w marcu)Damper: Marzocchi world cup roco 241mmKierownica: Biała Funn Fatboy DH 785mm(biała)Mostek: NS Big PRO (seledynowy)(nowy)Gripy: Dartmoor Race (czarne)Siodło: Giant Slim Sztyca: Thomson EliteZacisk: ChumbaKorby: Truvativ Isissuport: Truvativ Zębatka: Dartmoor (biała)(nowa)Pedały: Dartmoor Stream (czarne)(nowe)Napinacz: Dartmoor Blade (zielony)(nowy)Przerzutka: Shimano LXManetka: Shimano AlivioKaseta: Shimano (nowa)Hamulce:Hamulec przód: Hayes stroker aceHamulec tył: Hayes stroker aceTarcze: 203 mmStabilizator siły hamowaniaKoło przód:Obręcz: single trackSzprychy: DTPiasta: Specialized Qr20Opona: Rubena triton 2.45Koło tył:Obręcz: excalibur frSzprychy: DTPiasta: Sun Rigle Daemon 32h 12x135Opona: Rubena triton 2.45Stan oceniam na dobry z plusem Waga całego roweru to 18,4 kghttp://olx.pl/oferta/chumba-racing-f5-jedyny-taki-fr-dh-CID767-ID5GRp7.html
Mod Team Puklus Napisano 4 Maja 2014 Mod Team Napisano 4 Maja 2014 Nie ma ceny nie ma ogłoszenia. Jak chcesz zamieniać uzyj kategorii inne albo podaj cene za sprzęt jaką chcesz uzyskać. Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.