Skocz do zawartości

[Naprawa] Luz w sztycy od amortyzatora

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sorry, ale poprzez pisanie językiem "buractwa" okazujesz brak szacunku dla czytających. Jesteś tak leniwy, że nawet autokorekty w przeglądarce nie używasz.

Więc tak, wytknięcie ci rażącego błędu było jak najbardziej na miejscu, bo nawet jeśli teraz dostanę upomnienie na forum - może przy każdej kolejnej wypowiedzi przyłożysz choć odrobinę uwagi do tego jak piszesz i unikniesz wytykania palcami błędów. Szanuj język, szanuj forumowiczów i forum na którym się udzielasz. To się nazywa NETYKIETA.

Napisano

"Dżizas..."  to jest właśnie poprawna polszczyzna.... nie ciśnij kolego bo chyba za bardzo cię poniosło... poradź lepiej coś koledze który ma problem a nie będziesz jakieś wojenki urządzał.      

Napisano

nie zostawiaj tego tak  :icon_exclaim:  luz tak czy inaczej powstanie  a łożysko będzie do wymiany w "sekundę" nie mówiąc o tym, że możesz zajechać sobie koronę amora, kulki , które są w wianuszku na dole prawdopodobnie rozsypią Ci się w momencik  :whistling: , zaprawdę powiadam ci to nie jest mądry pomysł....... :teehee:  Zainwestuj  najzwyczajniej w nowe stery i będziesz miał spokój   :thumbsup:

Wiem wiem, ale póki co nie mam funduszy na nowe stery... Ale jak tylko będzie kasa, to pierwsze się tym zajme :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...