siemalysy Napisano 18 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 W takich korkotrampkach zaczynałem przygodę z piłką. Do tego jeszcze z tamtych czasów piłka biedronka dobrze pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przmor Napisano 18 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 No i na wrotkach sie jezdzilo. Takich rozsuwanych, dopasowywanych do rozmiaru buta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 18 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Były też łyżwy saneczki rozsuwane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 18 Lutego 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 No i na wrotkach sie jezdzilo. Od wrotek niedaleko do deskorolki. Pierwsza jaką miałem, to taka samoróbka sklecona z deski i właśnie takich kółek ze starych wrotek , ale kolejna była już taka: Zresztą te winylowe deskorolki, podobnie jak wiele innych produktów PRL'u niedawno wróciły w nowej odsłonie: http://facet.interia.pl/zadbany-mezczyzna/gadzety/news-deskorolkowy-klimat-prl-poczuj-go-jeszcze-raz,nId,984732 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotofx Napisano 20 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Jakoś nikt nie wspomniał roweru Karat ciężki i pancerny pamiętam , że był bardzo ciężki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Radosnie też mieli ludzie w Kosakowie, gdzie nie raz Mig czy Suka wyskakiwaly z Babich Dołów i zamiast leciec na rundke konczyły w kapuście po drugiej stronie drogi heh.. pamiętam jak jedem Mig zakończył lot 200 m za moją podstawówką. Szkoła na przedłużeniu pasa startowego... świetna lokalizacja nie? ja Migi na dopalaczu startowły to szyby wypadały z okien.... Rosjanie na wylocie sprzedawali wszystko co się dało. Ich interesowało tylko to aby ze sobą zabrać jak najwięcej "dolcow" ewentualnie inne dobra np. wypasione samochody. he he pamiętam że do kałacha wiadro amonicji gratis było to się nazywa marketing... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotofx Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Mieli nawet przestrzelone nówki 10x10 w Szczecinie szukali kupców po knajpach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diego88 Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 no a kaskadę pamiętacie polococte? przypomina mi się jeszcze skakanie w gume pod blokiem, guma donald, turbo...te smaki będą ze mną zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przmor Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Gra w noza w piaskownicy, wyscig kolarski kapslami, panstwa miasta, zabawa w chowanego, podchody, cale dnie na rowerze Wigry 2 czesto z pasazerem na bagazniku a w sobote wieczor Lista przebojow Trojki. Na nude czlowiek nie narzekal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowjanko Napisano 4 Marca 2016 Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Tak wyglądał mój pierwszy magnetofon szpulowy: a tak kasetowy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 4 Marca 2016 Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Temat tak ewoluował,że propnował bym go zakończyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.