romet1996 Napisano 2 Maja 2014 Napisano 2 Maja 2014 Witam serdecznie!! Mam taki problem otóż chciałbym zmienić przedni widelc z sztywnego na amortyzowany w moim starym Romecie. Jest to model Wiking (nie wiem czy coś to mówi komuś). Na ktore wymiary zwrócić uwagę czy konstrukcję danego amortyzatora. Dodam że mam budżet około 500 zł maksymalnie 600 (wiem że to nie jest szał). Użytkuję ten rower w tej chwili średnio często, raczej w lesie niż na asfalcie i nie jest to bynajmiej jazda ekstremalana (ale bez przesady, dziadkiem też nie jestem). No i tu rodzi sie moje pytanie jaki, jak, za ile i czy wogóle? Z góry dziękuję za odpowiedzi!!
Fenthin Napisano 2 Maja 2014 Napisano 2 Maja 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.