poiesis Napisano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 dzis wrócilem z trasy po bieszczadach . jechalem sam. w czasie drogi spotkalem kilka razy quady i motory crossowe. mniej widzialem kolarzy z sakwami. ale zawsze sie pozdrawialismy. jezdzilo sie bardzo szybko. bylem tym zaskoczony. pilnowalem sie aby zwolnic i poogladac. Codziennie rano i wieczorem smarowałem kolana Fastum. 3 dnia bolało mnie sciegno Achillesa, po 3 nalozeniach przestało. opis trasy Dzien 1. Wyjazd, Nozdrzec, trasa 886 do Sanoka, Lesko, Uherce Mineralne i skret na Myczkowce do Soliny. Tu mialem nocowac, ale duzo ludzi i wczesna pora kazalymi jechac dalej 895. potem skrecilem w prawo do Berezka i tam obok kosciola zatrzymalem sie na nocleg. zaplacilem 20zl. tu spotkalem ojca i jego dwojke dzieci, starsze mialo 15 lat i prowadzilo quada. tatus jechal z mlodszym.bylem zaskoczony. czas: 4h max 62,5km/h Avs 19,9km/h Dst 83,2 km Dzien 2. wyjazd po 8. Polanczyk, az do Czarnej, potem w prawo do Ustrzyk Górnych. nie jechalem do Usrtrzyk dolnych bo miejscowiprzestrzegalimnie ze tam duzo zlodziejstwa i ukrainskiej holoty. jechalem wiec trasaduzej petli. za Lutowiskami nie bylo w sumie zadnych noclegow, tak samo w UGrn, wiec nie polecam tam planowac spoczynku. Ja dojechalem az do Wetliny. tam bylo duzo ludzi i duzo miejsc na nocleg. dostalem jeden w zajezdzie. 1-osobowy pokoj ale bez wtyczki na prad. za 25zl.obok jadlodajnia i najadlem sie. czas: 5h max 63,9km/h Avs 17,9km/h Dst 91,5 km Dzien 3 Z wetliny pojechalem na Cisna. nie jechalem na Sanok. za szybko bylbym z powrotem. pojechalem na Komancze. Karlików i Bukowsko. Trasa spokojna malo górek, ale widokowo. nieco gorsza droga. W karlikowie zatrzymal mniedeszcz. zapowiadala sie burza. szybko dojechalem do Bukowska i zatrzymalem siekolo kosciola w zajezdzie. nocleg za jedyne 15 zeta. czas: 3,5h max 59,5km/h Avs 20,6 km/h Dst 77,3 km Dzien 4 powrot Z bukowska, pojechalem na Sanok przez Sanoczek, potem Srogów. tu niepotrzebnie skrecilem na Falejówka i raczkowa. na koncu dlugiej gorki koniec asfaltu - i bloto. nie moglem tedy przejechac do Konskie i Krzywe. musialem sie wrocic i skrecic na Grabówke. dojechalem do Niebocka i dalej przez Krzemienna do Nozdrzca. czas: 2,5h max 50,5km/h Avs 21,9km/h Dst 59,2 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafix86 Napisano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Tak się składa, że też się gdzieś tam wybieram... mogę liczyć na pomoc w przejeździe tej trasy? Hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.