wojtek701 Napisano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Witam.Mam Kellys Saphix i mam luzy na kierownicy nie mam pojecia jak mam je zliwkidować ten rower ma stery VP semi-integrated być może one są przyczyną nieprzyjemnych drgań i wstrząsów kierownicy.Wszytkie śruby śą dokręcone jak trzeba!Proszę o radę! Dzieki!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Hmmm...miałem luzy które były wyczuwalne głównie wtedy gdy wciskałem przedni hamulec i poruszałem kierownicą. Ja poluzowałem wszystkie śrubki docisnąłem kiere przykręciłem i szafa gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek701 Napisano 18 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Hmmm...miałem luzy które były wyczuwalne głównie wtedy gdy wciskałem przedni hamulec i poruszałem kierownicą. Ja poluzowałem wszystkie śrubki docisnąłem kiere przykręciłem i szafa gra ja też tak mam gdy docisne halulce czuje jak cała sie obija i nawet słychać stukanie ale spróboje zrobić to samo co ty! Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.