wojtek701 Napisano 18 Czerwca 2006 Napisano 18 Czerwca 2006 Witam.Mam Kellys Saphix i mam luzy na kierownicy nie mam pojecia jak mam je zliwkidować ten rower ma stery VP semi-integrated być może one są przyczyną nieprzyjemnych drgań i wstrząsów kierownicy.Wszytkie śruby śą dokręcone jak trzeba!Proszę o radę! Dzieki!!!!!!
GZA20 Napisano 18 Czerwca 2006 Napisano 18 Czerwca 2006 Hmmm...miałem luzy które były wyczuwalne głównie wtedy gdy wciskałem przedni hamulec i poruszałem kierownicą. Ja poluzowałem wszystkie śrubki docisnąłem kiere przykręciłem i szafa gra
wojtek701 Napisano 18 Czerwca 2006 Autor Napisano 18 Czerwca 2006 Hmmm...miałem luzy które były wyczuwalne głównie wtedy gdy wciskałem przedni hamulec i poruszałem kierownicą. Ja poluzowałem wszystkie śrubki docisnąłem kiere przykręciłem i szafa gra ja też tak mam gdy docisne halulce czuje jak cała sie obija i nawet słychać stukanie ale spróboje zrobić to samo co ty! Thx
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.