westham Napisano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 WItam, właśnie wróciłem z placu gdzie troche czasu spedzilem przy regulacji i konserwacji roweru. Nie poszlo mni z przerzutką z przodu. Moze napisze jak sie do tego zabralem a wy mi napiszczie co zle robie:). Dodam że przeczytałem przyklejony temat o tej regulacji, niestety nie znalazłem odpowiedzi. 1. Zrzucam łancuch na najmniejsza zebatke, na manetce wykrecam 2 obroty srubę. 2. ustawiam prowadnice mniej wiecej na srodku zebatki najmniejszej, naciagam linke i zakrecam nakrętkę. 3 . Nie da sie wrzucic lancucha na zebatkę największą bo linka jest już tak naciaghnieta ze by mi chyba manetka pekla. prosze o rady pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grabo Napisano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Śrubki L H Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Dokładnie j.w. Popuść srubę ogranicznika od największego blatu , to przez nią masz kłopot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
westham Napisano 18 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 dzieki Wam wielki, jutro to zrobie bo dzis juz mi sie nie chce, i w ogole jst mundial:D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.