Skocz do zawartości

[Zakup roweru] Markowa rama czy lepsze podzespoły?

Suchy87

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

nie no spoko, zrugaliście mnie, jak mu się to to zacznie psuć Wy mu będziecie pomagać

edit:

btw, obecnie pomykam na v3 z 2008r i jakoś jeździ, a uwierz mi że jest dość mocno wyeksploatowany

A jak rozleci mu się sugerowany przez Ciebie Kross to Ty mu pomożesz? :)

Napisano

Ja jakoś nadal nie jestem przekonany. Ok, ten osprzęt, który da się zidentyfikować jest naprawdę ok.

Ale żeby kupować fulla (jak rozumiem w ciężki teren, bo w jakim innym celu) za 1300zł od niemieckiej firmy znanej z produkcji rowerów do supermarketów/marketów budowlanych? Serio autor tematu nie powinien bać się o zęby?

Bo u kolegi tobo brzmi to tak, jakby w ogóle nie było się czym przejmować i można z nim było od razu śmiało ruszać w teren. Żadnych wątpliwości poza ewentualnym problemem z wymianą części?

Tak jak pisałem, w tym, co widać, nic nie budzi oczywistych podejrzeń. Ale czy to mimo wszystko bezpieczne?

Mam podobne wątpliwości. Jakość osprzętu to jedna rzecz, ale na czym ten osprzęt siedzi - druga.

Ktoś zna tego "fulla"? Takie ramy czemuś służą, mają określone rozwiązania, a o tym czymś można

tylko powiedzieć, że z wyglądu przypomina rower z pełnym zawieszeniem. 1300zł to nie majątek,

ale jednak jakiś pieniądz, który szkoda tracić na erzac:

51dd5b89e28c6af93995b95c7c3e41f9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...