scirocco Napisano 1 Maja 2014 Napisano 1 Maja 2014 Mam obręcze sunrims doubletrack. Koła są proste ale podczas jazdy słyszę ciche strzelanie z przedniego koła. Sprawdziłem szprychy palcami i wydaje mi się, że są dość luźne. Czy powinienem oddać koło gdzieś do serwisu, czy mogę to zrobić sam i nic nie popsuję? Klucz mam.
scirocco Napisano 1 Maja 2014 Autor Napisano 1 Maja 2014 ważę 89kg. Do tego trochę skacze na rowerze więc koła nie mają lekko.
Mod Team Puklus Napisano 1 Maja 2014 Mod Team Napisano 1 Maja 2014 Pasuje oddać w fachowe, ale takie wiesz, naprawdę fachowe ręce co zrobią jak trzeba.
scirocco Napisano 1 Maja 2014 Autor Napisano 1 Maja 2014 Bo rozumiem, ze nie wystarczy przekręcić każdy nypel o jeden obrót? Jest ktoś taki godny polecenia we Wrocławiu i ile taka usługa orientacyjnie kosztuje?
Mod Team Puklus Napisano 2 Maja 2014 Mod Team Napisano 2 Maja 2014 Teoretycznie wystarczy, ale nie zawsze koło po takim zabiegu pozostaje proste
scirocco Napisano 2 Maja 2014 Autor Napisano 2 Maja 2014 W rowerze dziewczyny wystarczyło i koło pozostało proste. Ale to retro mtb a kiedyś wszystko było lepsze;)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.