marciniak Napisano 25 Lipca 2011 Napisano 25 Lipca 2011 ma ktoś xcr z 2011 ?? warto inwestować w to ??
lyndowss Napisano 25 Lipca 2011 Napisano 25 Lipca 2011 Ja mam. Nie ma zdzierającej się anody a amortyzator pracuje dobrze.
kamis1987 Napisano 13 Sierpnia 2011 Napisano 13 Sierpnia 2011 Od 4 miesięcy jestem posiadaczem Suntour'a XCR LO. Używam go do XC. Po kilkuset zrobionych na nim kilometrach nie zauważyłem pogorszenia się jego pracy. Anoda czarna oczywiście powoli się wyciera. Konserwowany regularnie brunoxem. Przeczytałem cały temat, chcąc się dowiedzieć o nim jak najwięcej. Z opinii co niektórych osób amorek ten nadaje się do hardkorowej jazdy (kilkumetrowe dropy, kilkumetrowe loty, zderzenia przy 40km/h z maluchem i takie tam podobne zabawy). Z początku z przymrużeniem oka patrzyłem na tego typu posty ale jak się okazało tak jak wielu autorów postów byłem niedowiarkiem. Po obejrzeniu poniższego filmiku stwierdzam, że to wszystko jest jednak prawdą. XCR rulez! http://www.youtube.com/watch?v=88KsXs1uUUo
PoleK Napisano 13 Sierpnia 2011 Napisano 13 Sierpnia 2011 zeby XCR sobie ot tak pekl, to trzeba latac jak worek ziemniakow, bo ta hopeczka to taka jakie sie zdarzaja w XC (wielkszy korzen:|) i XCR to spokojnie wytrzymuje. Sam nie wiem czy wrocic do XCR, czy isc w uzywke Raidona (swoja droga, kazdy AIR ma 80, 100 ,120?) albo Epicona. Praca XCR-a przy 80kg, jest taka sobie, i ciezko na nim zjechac nawet lekki odcinek w lasku po korzeniach. Na asfalt (z blokada), na kostke (tez), na lesna sciezke (bez), sie nadaje w miare, ale nic ponad to. (moze duzo wymagam bo Sigma to troche inne dzialanie jednak)
kamis1987 Napisano 13 Sierpnia 2011 Napisano 13 Sierpnia 2011 XCR nadaje się tylko i wyłącznie do jazdy xc. Jak się o niego dba to jest to naprawdę spoko amorek w swojej klasie cenowej.
siradameq Napisano 15 Sierpnia 2011 Napisano 15 Sierpnia 2011 A jak wam się sprawowały wam XCR LO - z 2010, jak z przebiegami i w ogóle?
sebaxgh Napisano 17 Sierpnia 2011 Napisano 17 Sierpnia 2011 Ja mam XCR RL (chyba) z 2011 i pracuje ładnie, ale te pokrętła na nim nic albo mało co dają, kręcę i kręcę i różnicy jako takiej nie widać (nie ma blokady skoku) ale "ładnie wybiera nierówności "
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.