Skocz do zawartości

[pulsometr] Sigma 25.10

AndySchleck

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, posiadam pulsometr Sigma 25.10 od ponad roku, jest dosyć często używany. Jakieś 2 tygodnie temu zaczęły się problemy z sygnałem, wymieniłem baterie, ale problem był dalej. Mam 2 taki sam, ten działa normalnie, po przeprowadzeniu kilku "testów" doszedłem do wniosku, że pasek odmówił posłuszeństwa.

Mam do Was pytanie: gdzie i jak mogę odesłać pulsometr do naprawy gwarancyjnej, słyszałem że wszystkie sprzęty Sigmy są wysyłane do Niemiec :/

Napisano

Może zabrzmi to głupio i banalnie, ale może zacznij od skontaktowania się ze sprzedawcą od którego kupiłeś?

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam, posiadam pulsometr Sigma 25.10 od ponad roku, jest dosyć często używany. Jakieś 2 tygodnie temu zaczęły się problemy z sygnałem, wymieniłem baterie, ale problem był dalej. Mam 2 taki sam, ten działa normalnie, po przeprowadzeniu kilku "testów" doszedłem do wniosku, że pasek odmówił posłuszeństwa.

Mam do Was pytanie: gdzie i jak mogę odesłać pulsometr do naprawy gwarancyjnej, słyszałem że wszystkie sprzęty Sigmy są wysyłane do Niemiec :/

Witaj,

I jak udało ci się zlokalizować serwis, też mam taki pulsometr więc chciałbym wiedzieć zawczasu :)

Napisano

Tak, wymieniałem, nie skutkowało.

A co do pierwszej "rady" to chętnie bym to zrobił, gdybym nie kupił pulsometru za granicą ;)

Problem niestety dalej nie rozwiązany :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...