kuku83 Napisano 30 Kwietnia 2014 Napisano 30 Kwietnia 2014 Cześć Miałem założony podobny temat, który dotyczył kupna plecaka Deuter race exp air, ale po przeczytaniu Waszych komentarzy dotyczących innych polecanych przez Was plecaków, stwierdziłem że nie tylko tym modelem warto się interesować, bo być może jest więcej plecaków które komfortem dorównują wspomnianemu Deuterowi, więc może macie plecak który spełnij by te wymagania, i z którym jesteście w stanie się rozstać, za w miarę rozsądną cenę ??? Głównie zależy mi, aby plecak był w stanie bardzo dobrym, miał pojemność między 25-35l. nadawał się do komfortowych wycieczek na rower, jak i na jednodniowe wycieczki piesze, i co za tym idzie miał siatkę oddzielającą plecak od pleców, kieszonka na pasie by się przydała, może nawet być więcej jakiś przydatnych przegródek, miejsce na bukłak jest zbędne, a i jeszcze tak na marginesie, to mam 182cm wzrostu. Jeśli macie coś o podanych wymaganiach, to piszcie śmiało
kuku83 Napisano 2 Maja 2014 Autor Napisano 2 Maja 2014 Wasze propozycję podawajcie w prywatnych wiadomościach, lub piszcie na numer GG: 45336029
Mod Team durnykot Napisano 26 Maja 2014 Mod Team Napisano 26 Maja 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.